wat is yk11

Wat is YK11?

Hoe werkt YK 11 (Myostine)?

YK 11 (Myostine) is misschien wel het krachtigste SARM-product met extreem sterke anabole en androgene werking. YK-11 is in staat het maximale genetische potentieel van elk individu te ontsluiten en heeft een zeer sterk effect, zelfs bij mensen met een niet zo goede genetische structuur.

Als uw selectieve actie wordt uitgevoerd, zal YK11 de zee effectief en effectief inademen.

YK-11, ook wel Myostine genoemd, werkt door de werking van een eiwit genaamd myostatina te remmen, vandaar de naam van dit product. Dit eiwit in het menselijk lichaam zorgt ervoor dat het spierstelsel tot een bepaald punt kan groeien en begint dan de spiergroei te remmen.

Vanwege de werking van het blokkeren van myostatine is het effect van YK11 tot 300% sterker dan dat van testosteron.

Het verschil in producten met steroïden is selectief van vorm en heeft geen invloed op de functie van secundaire organen en veroorzaakt ook neveneffecten.

YK 11 is een exclusief SARM-product, omdat het het enige is dat leidt tot de ontwikkeling van dubbele spieren vanwege het feit dat het de werking van het myostatine-eiwit blokkeert.

Met behulp van dit product kan SARM de resultaten registreren die meer van uw genetica zijn.

Voordelen van YK-11 (Myostine)

De voordelen van het nemen van YK11 zijn talrijk, dus hier noemen we de belangrijkste:

 • Controleer de weerstandsvermogen
 • YK 11 Lichamelijke verbetering, zelfs bij personen met een "malo"-gen
 • Versnel de accumulatie van spiermassa
 • YK-11 heeft sterke anabole en androgene effecten
 • Het is veel krachtiger dan testosteron
 • YK11 zorgt voor snelle en langdurige zichtbare resultaten
 • Geen invloed op de gespierde spiermassa
 • De YK 11 is een veilig product
 • Doe mee aan de overdaad aan gras
 • De YK-11 verhoogt de energie en energie
 • Verhoog het libido en vergroot de werking ervan

Prijs van 11 YK

De prijs van alle producten is een doorslaggevende factor voor uw aanbod en vraag in de markt. Het is duidelijk dat, als er een embargo is, de burgemeester geen prijs kan betalen als de burgemeester niet wil betalen.

En Ultimate Sarm le ofrecemos YK 11 tegen de meest betaalbare prijs voor een SARM de meer hoge kwaliteit.

De prijs van YK11 wordt bepaald door verschillende factoren, zoals de farmaceutische vorm, productiekosten, verpakking en kwaliteit van de grondstoffen.

De farmaceutische vorm waarin het product wordt aangeboden is een capsule, die het risico op irritatie van het maagslijmvlies en een snelle en effectieve opname van het actieve bestanddeel mogelijk maakt. Met de capsule kunt u nog meer aandacht besteden aan de kosten van YK11.

Onze producten zijn van de hoogst mogelijke kwaliteit die er op de supplementenmarkt te vinden is: tot 97% zuiverheid van de werkzame stof. De prijs van de YK 11 Ultimate Sarm wordt bepaald door de kwaliteit van het actieve principe.

Waar kan ik de hoogste kwaliteit YK-11 kopen?

YK11 tegen de scherpste prijs en met de hoogste kwaliteit. Wij bieden u graag de mogelijkheid om een ​​aankoop te doen op onze website - www.ultimatesarms.nl. Wij adviseren u geen concessies te doen bij de aanschaf van een product om in uw lichaam te stoppen en u niet te laten beïnvloeden door de meest verleidelijke aanbiedingen, omdat deze vaak misleidend zijn. Vergeet niet dat we bij Ultimate Sarm altijd de hoogste kwaliteit YK 11 tegen de best mogelijke prijs aanbieden.

YK11 om spiermassa te winnen

YK11 is een van de SARM-producten met de sterkste anabole en androgene effecten.

Stimuleert de toename van de spiermassa. De werking ervan is vele malen sterker dan die van testosteron als we het hebben over spiergroei.

Bij gebruik van YK-11 worden steroïde effecten waargenomen in de spieren en botten.

Het is bewezen dat de werking van YK11 voornamelijk gericht is op spierweefsel, omdat het een androgene werking heeft en tegelijkertijd een myostatineremmer is. Dankzij dit dubbele werkingsmechanisme kan YK 11 een ongelooflijke spiergroei veroorzaken.

De effecten van YK-11 zijn vergelijkbaar met die van het nemen van steroïden, maar zonder de ernstige bijwerkingen ervan.

YK11 zorgt ervoor dat de spieren er mollig, droog, gedefinieerd en strak uitzien, en dat alles zonder waterretentie in het lichaam te veroorzaken.

YK 11 (Myostine) voor kracht en explosiviteit

YK-11 verhoogt het energieniveau in het lichaam omdat het vet verbrandt en veel ATP-moleculen (adenosinetrifosfaat) vrijgeeft. Hierdoor nemen de spierkracht en explosiviteit toe. De trainingen worden steeds intensiever en langer. En we weten dat kwaliteit en langdurige training betere resultaten opleveren.

YK11 voor dames

YK 11 is een product dat niet wordt aanbevolen voor vrouwen.

YK-11 voor mannen

YK11 is een product geschikt voor mannen. Bij mannen is een cyclus van maximaal 6 weken toegestaan. Er wordt aangenomen dat een cyclus van deze duur geen risico op bijwerkingen met zich meebrengt, terwijl een langere cyclus wel bijwerkingen kan veroorzaken. 

Waar kan YK 11(Myostine) mee gecombineerd worden?

SARM-producten kunnen gelijktijdig worden ingenomen, omdat dit een zeer snelle manier is om optimale resultaten te bereiken. Door de combinatie kunt u maximaal profiteren van de twee producten die erin zijn opgenomen. 

Er moet in ieder geval rekening mee worden gehouden dat niet alle SARM-producten met elkaar kunnen worden gecombineerd. Dit komt omdat ze een vergelijkbare werking hebben in het lichaam. Door op dezelfde receptoren in te werken, kunnen ze met elkaar gaan concurreren.

YK-11 kan worden gecombineerd met bepaalde vertegenwoordigers van SARM's.

Gelijktijdige inname van YK11 met bepaalde SARM-supplementen zorgt ervoor dat optimale resultaten worden verkregen en behouden gedurende een lange periode.

Zelfs individueel genomen werkt YK 11 zeer goed en leidt het tot een snelle toename van de spiermassa. Wanneer het echter wordt ingenomen met de hieronder aangegeven SARM's, wordt het effect versterkt en langer aanhoudend:

 • Ostarine MK-2866
 • Ibutamoren MK-677
 • Testolon RAD-140
 • Ligandrol LGD-4033
 • S23

Voor wie is YK-11 (Myostine) geschikt?

YK11 is geïndiceerd voor elke sporter met een goede gezondheid en ervaring in sport en supplementen. YK 11 is het ideale product als je al langere tijd traint en supplementen slikt, maar op een gegeven moment "vast" lijkt te zitten en zoiets sterks als steroïden wilt, maar dan zonder de ernstige bijwerkingen ervan.

Is postcyclustherapie noodzakelijk na inname van YK-11?

Postcyclustherapie met YK11 is essentieel omdat het een product is dat de testosteronniveaus beïnvloedt. YK 11 schort de natuurlijke productie van het mannelijke geslachtshormoon niet op, maar vermindert deze alleen.

Het wordt aanbevolen om postcyclustherapie met PCT uit te voeren.

PCT is een product dat de normale testosteronniveaus in het lichaam herstelt en het lichaam helpt de resultaten die al met YK-11 zijn bereikt permanent te behouden.

Het wordt aanbevolen om een ​​postcyclustherapie met PCT te volgen die tussen de 4 en 6 weken duurt.

PCT heeft een gunstig effect op het libido door het seksuele verlangen bij mannen te vergroten en de erecties te verlengen.

SARM-stapels met YK 11

De meest geschikte SARM-stacks met YK-11 zijn:

YK11, Ligandrol LGD4033 en Testolone RAD140

YK11, Testolone RAD140 en Ibutamoren MK677

Dosering (toediening) van YK 11 (Myostine)

Schot van YK-11

Dagelijkse inname:

De aanbevolen dagelijkse dosis YK11 is 10 mg.

Voor beginners wordt aanbevolen om de eerste dagen te beginnen met een dosis van 5 mg per dag, totdat het lichaam zich aan het product heeft aangepast.

De halfwaardetijd van YK 11 is lang. Het blijft langer dan 24 uur in het lichaam gebonden aan plasma-eiwitten en daarom moet de dagelijkse dosis in één keer worden ingenomen.

ud er rekening mee dat de individuele dosering afhankelijk is van uw sportervaring en supplementinname.

Houd er rekening mee dat het overschrijden van de aanbevolen dagelijkse doses van welk SARM-product dan ook niet zal resulteren in betere of snellere effecten.

Een overdosis vergroot alleen maar het risico op bijwerkingen en vergiftiging.

Cyclus: Vanwege de sterke werking van YK-11 wordt aanbevolen dat de cyclusduur de periode van 6 weken niet overschrijdt.

  Bijzonderheden bij inname: Het wordt aanbevolen om YK11 slechts eenmaal per dag in te nemen, aangezien de plasmahalfwaardetijd meer dan 24 uur bedraagt.

De kwaliteit van de grondstof

Producten uit de SARM-familie werden snel populair en namen hun welverdiende plaats in de wereld van bodybuilding in. Dit leidde uiteraard tot de opkomst van meer fabrikanten en een grotere concurrentie. Daarnaast zijn namaak- of ondermaatse SARM’s helaas ook toegenomen.

Wil een product van kwaliteit zijn, dan mag het minimale gehalte aan actieve ingrediënten niet minder dan 97% zijn.

YK 11 is, net als alle SARM-producten in het Ultimate SARM-assortiment, GMP-gecertificeerd (certificering voor goede productiepraktijken), wat de kwaliteit en zuiverheid van de grondstof garandeert, evenals goede laboratoriumpraktijken die tijdens de productie worden uitgevoerd.

Als het over kwaliteit gaat, vertrouwen veel mensen alleen op de plaats waar het product wordt vervaardigd.

De vraag naar SARM-producten is erg hoog, en de waarheid is dat de grondstoffen die bij de productie worden gebruikt niet voldoende zijn. Dit zorgt ervoor dat sommige fabrikanten de belangrijkste grens overschrijden en drastisch handelen. Een in de praktijk veel voorkomende methode om dit probleem op te lossen is het verdunnen van de grondstof of het vervangen van de grondstof door een namaakproduct of, in sommige gevallen, het gebruik van verboden grondstoffen.

Welke voorzorgsmaatregelen moet u nemen bij het gebruik van YK-11?

Om een ​​veilige inname te garanderen, dient u de volgende richtlijnen in acht te nemen bij het gebruik van YK11:

De aanbevolen cyclusduur met YK 11 mag niet langer zijn dan 6 weken, omdat het een zeer sterk SARM-product is.
De optimale en veilige dosis YK-11 is 10 mg per dag
Voor beginners wordt aanbevolen om de eerste dagen met een lagere dosis van 5 mg te beginnen. Dit is de periode waarin u kunt waarnemen hoe uw lichaam op het product reageert
Houd er rekening mee dat het belangrijk is dat u bij het gebruik van YK11 of een ander SARM-supplement absoluut gezond bent en geen comorbiditeiten heeft.
Misbruik geen alcohol wanneer u YK 11 gebruikt. Het wordt aanbevolen om het alcoholgebruik tot een minimum te beperken

YK-11 Bijwerkingen: wat kunnen ze zijn?

Bijwerkingen van het gebruik van YK11 kunnen zijn:

Bijwerkingen van YK 11 zijn uiterst zeldzaam en als de aangegeven maximale dagelijkse doses worden aangehouden, is het risico op bijwerkingen van YK-11 minimaal.
Vanwege het krachtige effect wordt het niet aanbevolen om de eerste keuze te zijn voor beginners
Voor een veilige inname van YK11 volgt u de aangegeven doseringen
In geval van een overdosis van een SARM kunnen de gevolgen ernstig zijn
Hoewel zeldzaam, kunnen bijwerkingen optreden bij het gebruik van YK 11, zoals hoofdpijn, milde gewrichtspijn, onderdrukking van de testosteronniveaus, haaruitval, stemmingswisselingen.
Concluderend is YK-11 zeer gunstig in termen van bijwerkingen, omdat dit nauwelijks kan worden gezegd

Conclusie over YK11 (Myostine)

Dit is een verstandige en gematigde beslissing bij het gebruik van SARM-producten.

YK 11 is veilig, effectief en de werking is zichtbaar en langdurig.

U zult geen fout maken door YK-11 op te nemen in uw supplementenmenu.

De YK11 is een alternatief voor wie gematigde resultaten wil behalen die hij langdurig kan volhouden. Het is perfect voor degenen die geen fan zijn, maar voortdurend aan hun lichaamsbouw werken en definitief hun resultaten willen bereiken.

 

 

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.