SARMs wat is het?

SARMs wat is het?

De SARM revolutie in de wereld van bodybuilding

De meeste SARM supplementen werden oorspronkelijk ontwikkeld door farmaceutische bedrijven met het idee om als medicijnen te worden gebruikt, omdat ze veel voordelen bieden voor de menselijke gezondheid. Later werd echter hun effectiviteit aangetoond toen ze werden ingenomen door actieve atleten. Ze werden al snel geïntroduceerd op de supplementenmarkt voor de sportschool en wonnen snel aan populariteit. Tegenwoordig staan SARMs wereldwijd op de eerste plaats in consumptie. SARMs zijn de ideale supplementen voor degenen die L-carnitine, aminozuren en eiwitten gebruiken, maar naar een ander niveau willen gaan. Hier komen de SARMs in het spel. Ze zijn ook geschikt voor bodybuilders die anabole steroïden gebruiken, maar deze willen vervangen door iets even effectiefs maar veiliger en onschadelijk in tegenstelling tot anabolen.

Hoe werken SARMs?

SARM supplementen zijn selectieve androgeenmodulatoren. Hun belangrijkste kenmerk is hun selectieve werking. Dit betekent dat ze selectief werken en alleen de androgeenreceptoren in spier- en botweefsel beïnvloeden. Vanwege deze selectieve werking hebben SARMs geen invloed op de werking van secundaire organen zoals het hart en de lever en veroorzaken ze geen ernstige bijwerkingen. SARMs zijn producten met een hoog veiligheidsprofiel wanneer ze worden ingenomen in veilige doseringen gedurende een geschikte tijdsperiode. SARMs stimuleren de vorming van spiervezels en versterken het proces van spiergroei en spiermassawinst. Veel van deze producten stimuleren ook de afbraak van vetten. Hierdoor komt er energie vrij in het lichaam, wat kracht en uithoudingsvermogen tijdens de trainingen geeft. "In de eerste klinische studies is aangetoond dat SARMs bijdragen aan het vergroten van de magere massa en spierkracht", aldus Dr. James Dalton, decaan van farmaceutische wetenschappen aan de Universiteit van Michigan, in een gezondheidsmagazine. "Ze verschillen van de veel gebruikte androgene steroïden door hun vermogen om spier- en botgroei te stimuleren met minder effecten op de prostaat bij mannen en viriliserende effecten bij vrouwen," voegt hij toe.

SARMs vs. Steroïden

De effecten van SARMs zijn qua kracht vergelijkbaar met die van steroïden.

Effecten/voordelen van SARMs

SARMs hebben verschillende voordelen, allemaal zeer gewild onder atleten en bodybuilders. Laten we eens kijken naar de belangrijkste voordelen van SARM supplementen:

 • SARMs stimuleren de vorming van nieuwe spiervezels
 • SARMs dragen bij aan spiermassatoename
 • SARMs activeren het proces van vetverbranding
 • SARMs verminderen het percentage onderhuids vet
 • SARMs versnellen de stofwisseling
 • SARMs verbeteren de opname van stoffen
 • SARMs verhogen kracht en explosiviteit
 • SARMs verbeteren conditie en concentratie tijdens training
 • SARMs verbeteren de slaap
 • SARMs bevorderen het herstelproces
 • SARMs verbeteren trainingsprestaties
 • SARMs verhogen het aantal mitochondriën in de spieren
 • SARMs beschermen tegen blessures
 • SARMs zijn veilige en onschadelijke producten
 • SARMs veroorzaken geen hormonale onevenwichtigheden
 • SARMs beschadigen de lever niet
 • SARMs beschadigen het hart niet
 • SARMs remmen de testosteronsynthese niet
 • SARMs produceren snelle en effectieve resultaten
 • Resultaten behaald met SARMs zijn langdurig
 • In geval van spierblessures en contracturen versnellen SARMs het herstelproces
 • Het is een onbetwistbaar feit dat steroïden de spiermassatoename vergroten, maar helaas veroorzaken ze ook een aantal nadelige bijwerkingen.

En las mujeres

 • crecimiento del vello facial y corporal
 • engrosamiento de la voz
 • cambio en el ciclo menstrual
 • disminución del tamaño de los senos
 • aumento del clítoris
 • y otros

Bij vrouwen

 • Acne
 • Vette huid
 • Cystitis
 • Toename van lichaamshaar (hirsutisme)
 • Toename van de grootte (hypertrofie) van de clitoris
 • Leverbeschadiging
 • Hartproblemen
 • Verhoogd niveau van slechte cholesterol (LDL cholesterol)
 • Hormonale onbalans
 • en andere

De ernstigste gezondheidsproblemen die steroïden kunnen veroorzaken, kunnen ook dodelijk zijn, met de ontwikkeling van hepatitis en levercirrose, meerdere cardiovasculaire complicaties, waaronder een verhoogd risico op een hartaanval en trombose.

SARMs vertegenwoordigen mogelijk een stap in de richting van een veiligere klasse van androgene geneesmiddelen. Deze "hebben de bijna slapende vraag naar verbeterde androgenen weer nieuw leven ingeblazen", aldus onderzoekers in het Journal of Medicinal Chemistry.

Waarom SARMs en geen steroïden?

Steeds meer liefhebbers van bodybuilding kiezen voor SARM producten vanwege hun gunstige gezondheidseffecten. Met andere woorden, SARMs en steroïden concurreren op het gebied van voordelen, maar als het op bijwerkingen aankomt, hebben SARMs de veiligheidstrofee gewonnen.
De keuze is dus duidelijk, er is geen reden om alsnog steroïden te gebruiken en de gezondheid in gevaar te brengen. SARMs zijn de producten die nieuwe normen hebben gesteld en de wereld van fitnesssupplementen hebben veranderd. We leven nu in het tijdperk van SARMs

Scoorten SARMs

Welk SARM-product moet ik kiezen?

SARMs hebben een vergelijkbaar werkingsmechanisme, vergelijkbare effectiviteitsvoordelen en een vergelijkbaar veiligheidsprofiel. Als u nog nooit eerder SARM supplementen heeft gebruikt, vraagt u zich waarschijnlijk af waar u moet beginnen en welk product het meest geschikt voor u is. Hieronder zullen we een overzicht geven van de verschillende soorten SARMs: Afhankelijk van uw sportprestaties en -vaardigheden, de intensiteit van de training en uw ervaring met supplementen, kunt u kiezen uit de volgende producten:

Andarine

Andarine S4 SARMs is een selectieve androgeenreceptor modulator uit de Sarms familie ontwikkeld door GTX, Inc. voor de behandeling van aandoeningen zoals spierverlies, osteoporose en goedaardige prostaathyperplasie. SARMs Andarine S4 is een gedeeltelijke agonist van de androgeenreceptor (AR) die via de mond actief is. Andarine S4 bindt selectief aan de cel die verantwoordelijk is voor de bijbehorende actie: spiergroei, versterking van gewrichten en botten en verlies van lichaamsvet. SARMs Andarine S4 werkt zeer snel na orale toediening en blijft ongeveer 6 uur in het lichaam.

Dosering (inname) van Sarms Andarinе S4

Andarine S4 kan worden ingenomen in de volgende dosis: 1-3 capsules per dag gedurende ongeveer 6 uur. Het aantal capsules dat u moet nemen, wordt bepaald door uw ervaring als atleet die supplementen en andere medicijnen gebruikt, uw lichaamsgewicht en uw tolerantie voor supplementen. Bijvoorbeeld: als u een beginner bent in de sportschool en ongeveer 60-65 kg weegt, begin dan met 1 capsule en verhoog de dosis tot maximaal 2. Als u ongeveer 80-100 kg weegt en ervaring heeft in de sportschool, kunt u beginnen met 2 capsules en de inname verhogen tot 3 capsules.

Fiets met Sarms Andarine S4

Het wordt aanbevolen om Andarine S4 gemiddeld 8 weken (2 maanden) in te nemen.

Postcyclustherapie met Sarms Andarine S4

Nabehandeling met Sarms Andarine S4

Nabehandeling met Andarine S4 SARMs is optioneel omdat het geen invloed heeft op testosteron of aromatiseert. Maar je hebt altijd de mogelijkheid om een nabehandeling te doen na een cyclus, omdat het geen kwaad zal doen.

Ostarine MK2866

Ostarine MK2866 SARM is een veelgebruikt lid van de SARM familie. Het is een selectieve modulator van androgeenreceptoren. Ostarine MK2866 heeft veel positieve effecten op de fysieke gesteldheid en sportprestaties. SARMs Ostarine MK 2866 is een product dat bijdraagt aan snelle en duurzame toename van spiermassa en verbranding van overtollig vet. Voor SARMs Ostarine MK2866 kunnen we zeggen dat het vergelijkbare effecten heeft als steroïden, maar geen bijwerkingen veroorzaakt zoals steroïdeproducten. Ostarine MK2866 is het meest gunstige SARMs product vanwege de verhouding van voordelen -98% en nadelen -2%.

Dosering (inname) van Sarms Ostarine MK2866

Het wordt aanbevolen om Ostarine MK2866 SARMs in doses van 20 tot 40 mg per dag in te nemen. De volledige dagelijkse dosis kan in één keer worden ingenomen. Vrouwen kunnen tot 20 mg Ostarine MK-2866 per dag innemen. Mannen kunnen tot 40 mg Ostarine MK2866 per dag innemen. De dosering hangt af van de individuele behoeften van het lichaam en de gewenste resultaten die u wilt behalen.

Ciclo met Sarms Ostarine MK2866

Het wordt aanbevolen dat mannen SARMs Ostarine MK2866 gedurende gemiddeld tot 12 weken nemen, terwijl het voor vrouwen goed is om een cyclus met Ostarine MK2866 van 6 tot 8 weken te doen. De post-cycle therapie (PCT) na een cyclus met Ostarine MK2866 is niet verplicht, maar wordt wel aangeraden. Een all in one PCT zal uw testosteronniveaus herstellen, omdat Ostarine MK 2866 in sommige gevallen de natuurlijke productie van het lichaam kan onderdrukken.

LGD3303

LGD3303 voor spiergroei

LGD 3303 is een van de meest gebruikte SARMs om magere spiermassa op te bouwen. Het werkt selectief op androgeenreceptoren en heeft een snel en sterk effect op het lichaam. LGD3303 is een gezond alternatief voor steroïden. De nieuwe formule van deze SARM bevordert op veel manieren het herstelproces en beschadigt geen spierweefsel. Het verhoogt de kracht en energie vele malen, zelfs tijdens intensieve en langdurige trainingssessies. LGD3303 is geschikt voor elke sporter die de energieniveaus wil verhogen en snel magere spiermassa wil opbouwen zonder waterretentie. Neem het product op een lege maag in voor maximale opname van de effectiviteit van het product. De aanbevolen dagelijkse dosis is 8 tot 24 mg.

Cardarine GW501516

Cardarine GW501516 is een selectieve androgeenreceptor-modulator en een van de meest gebruikte SARMs.

Cardarine GW501516 SARMs verbeteren de trainingsresultaten door enerzijds het verbranden van vet te versnellen en anderzijds de concentratie tijdens de training te verhogen. Hoe beter de training, hoe beter de resultaten. Het is geschikt voor gebruik door zowel mannen als vrouwen.

Dosis (inname) van Sarms Cardarine GW501516

Om het maximale effect van SARMs te bereiken, is een inname van 20 mg per dag absoluut voldoende voor Cardarine GW501516.

Voor beginners wordt echter aanbevolen om te beginnen met 10 mg per dag.

Cardarine GW-501516 SARMs moeten op de volgende manier worden ingenomen: Op trainingsdagen: 20 mg Cardarine GW501516, 1 uur voor de training ingenomen. Op rustdagen: 10 mg Cardarine GW 501516,  ochtends ingenomen. Voor atleten die twee keer trainen: 2 keer 10 mg Cardarine GW501516, 1 uur voor elke training ingenomen.

Fiets met Sarms Cardarine GW501516

Het wordt aanbevolen om SARMs Cardarine GW501516 gedurende gemiddeld tot 12 weken in te nemen bij mannen en 8 weken bij vrouwen. Na een cyclus is het goed om 4 tot 6 weken pauze te nemen zodat het lichaam niet gewend raakt aan SARMs Cardarine GW-501516.

Postcyclustherapie met Sarms Cardarine GW 501516

De post-cyclus therapie na het voltooien van een cyclus met Cardarine GW501516 is niet verplicht, omdat deze SARM geen invloed heeft op de kleinere organen en de synthese van testosteron niet vermindert. Echter, wordt post-cyclus therapie met Clomifeen, Tamoxifen, Tadalafil aanbevolen voor een sneller herstel van de vrije testosteron niveaus. Als u nog steeds uw lichaam sneller terug wilt laten keren naar zijn normale ritme, wordt het aanbevolen om PCT all in one te nemen.

Testolone RAD-140 voor spiermassa

Testolone RAD140 is een product dat vergelijkbaar werkt met testosteron in het lichaam. Voordat het als SARM werd gebruikt, werd het ontwikkeld als een medicijn dat werd gebruikt in de therapie voor de behandeling van spieratrofie en botdichtheid. Wanneer het oraal wordt ingenomen, heeft het effecten die zeer vergelijkbaar zijn met die van testosteron, maar het heeft geen bijwerkingen. SARMs Testolone RAD140 is een selectieve androgeenmodulator die geen gynaecomastie, testiculaire krimp of vergroting van de prostaat veroorzaakt, in tegenstelling tot steroïden. SARMs Testolone RAD 140 beïnvloedt alleen de testosteronspiegel in het lichaam zonder andere hormonen te beïnvloeden.

Dosering (inname) van Sarms Testolone RAD140

De aanbevolen dagelijkse dosis van Testolone RAD-140 varieert tussen 10 en 20 mg per dag. Het wordt aanbevolen dat beginners beginnen met lagere doses. De halfwaardetijd van Testolone RAD140 is 36 uur, wat betekent dat deze SARMs gedurende 36 uur in het lichaam blijft. Daarom moet de dagelijkse dosis in één keer worden ingenomen en wordt het niet aanbevolen om deze in verschillende delen te verdelen.

Cyclus met Sarms Testolone RAD140

Het wordt aanbevolen dat de cyclus met Testolone RAD-140 niet langer dan 6 weken duurt.

Postcyclustherapie met Sarms Testolone RAD140

Testolone RAD140 SARMs is een van de veiligste SARM producten. Er zijn geen bijwerkingen geregistreerd volgens de aanwijzingen. Post cyclus therapie is niet vereist na het gebruik van Testolone RAD-140 SARMs als de cyclus kort is geweest.

Ligandrol LGD 4033 voor spiermassa

Ligandrol LGD4033 is een vertegenwoordiger van de grote familie van SARMs. Het bindt selectief aan androgeenreceptoren in de botten en spieren van het lichaam. Ligandrol LGD4033 is een van de meest effectieve SARMs voor het snel opbouwen van spiermassa. Het wordt veel gebruikt in de sportwereld, omdat het een gezond alternatief is voor steroïden. Bij een langere cyclus met dit SARM product kan het echter de testosteronspiegel beïnvloeden. Daarom wordt aanbevolen om post-cyclus therapie te doen met PCT all in one.

Dosering (inname) van Sarms Ligandrol LGD4033

Voor de beste resultaten neemt u Ligandrol LGD 4033 SARMs op een lege maag, omdat het beter wordt opgenomen en werkt met een lege maag. Vanwege de krachtige werking levert SARMs Ligandrol LGD 4033 uitstekende resultaten op, zelfs bij lage doses. De aanbevolen dagelijkse dosis varieert tussen 8 en 22 mg Ligandrol LGD4033, en de bepaling van de dosis hangt af van verschillende factoren zoals:

 • mate van activiteit gedurende de dag
 • intensiteit van de training
 • eetgewoonten

Cycli met Sarms Ligandrol LGD4033

Het wordt aanbevolen om Ligandrol LGD4033 SARMs gedurende maximaal 8 weken bij mannen te gebruiken. Voor vrouwen en beginners is het goed om de cyclus met Ligandrol LGD4033 te beperken tot 4 tot 6 weken.

Postcyclustherapie met Sarms Ligandrol LGD4033

Na het voltooien van een cyclus met SARMs Ligandrol LGD4033 is geen revalidatietherapie vereist. Een pauze van 4 weken is echter absoluut verplicht na het innemen van Ligandrol LGD4033. Aangezien Ligandrol LGD4033 in sommige gevallen de secretie van testosteron kan onderdrukken, wordt aanbevolen om post-cyclus PCT therapie te volgen. PCT all in one is een product dat niet alleen de testosteronspiegel herstelt, maar ook bijdraagt ​​aan het langer behouden van de resultaten die zijn behaald door de cyclus met SARMs Ligandrol LGD-4033. Het wordt aanbevolen om de all in one PCT therapie na de cyclus tussen 4 en 6 weken te volgen.

Ibutamoren MK677 voor spiermassa

SARM Ibutamoren MK677, ook bekend als Nutrobal, is een van de meest gebruikte SARMs die wordt gebruikt om spiermassa op te bouwen en overtollig vet te verwijderen. De effecten van Ibutamoren MK 677 zijn vergelijkbaar met die van het groeihormoon, ook wel somatotropine genoemd.

Dosering (inname) van Sarms Ibutamoren MK677

 • Heren: 20-30 mg per dag
 • Dames: 10-20 mg per dag

De individuele dosis hangt af van geslacht, trainingsintensiteit, lichaamsgewicht en atletische geschiedenis. Hoe lang u al aan het sporten bent en hoe zwaar uw training is, zijn ook belangrijke factoren bij het bepalen van de dosis.

Ciclo met Sarms Ibutamoren MK-677

Het wordt aanbevolen om Ibutamoren MK-677 gedurende gemiddeld 8 weken (2 maanden) tot 16 weken (4 maanden) in te nemen. Meestal zijn de resultaten zichtbaar vanaf de tweede week van continu gebruik.

Nabehandelingstherapie met Sarms Ibutamoren MK677

Er is geen hersteltherapie nodig na het voltooien van een cyclus met Ibutamoren MK-677 SARMs. Het wordt echter aanbevolen om na de cyclus 4 tot 6 weken rust te nemen om het lichaam te laten herstellen en om aanpassing te voorkomen. Als u nog steeds de hersteltijd van uw lichaam wilt versnellen, wordt aanbevolen om PCT all in one te nemen om uw lichaam sneller terug te brengen naar normaal.

Stenabolic SR9009 voor gewichtsverlies

Stenabolic SR9009 SARMs is een unieke REV-ERB SARMs antagonist. Dit betekent dat Stenabolic SR9009 werkt op het metabolisme en de circadiane ritmes van het lichaam. Deze SARMs verbetert de slaap en geeft het lichaam meer energie, en verhoogt ook de eetlust. Het nemen van Stenabolic SR-9009 SARMs zorgt voor een versnelde en gemakkelijke opname van voedingsstoffen, verhoogt de magere spiermassa in korte tijd en verbrandt onderhuids vet. SARM Stenabolic SR9009 heeft een selectief effect en heeft voornamelijk invloed op de spieren, waardoor de lever tegen schade wordt beschermd. Het leidt tot een toename van het aantal mitochondriën in de spiercellen, dat wil zeggen de mitochondriën zijn de organellen die energie synthetiseren. Om deze reden zal het nemen van Stenabolic SR-9009 zowel uw energie als uw kracht verhogen.

Excuse me for the mistake before, here is the complete translation:

Dosis (ingesta) de Sarms Stenabolic SR9009

De aanbevolen dagelijkse dosis Stenabolic SR 9009 varieert tussen de 20 en 30 mg SR9009 per dag. Het wordt aanbevolen om de dagelijkse dosis te verdelen in 10 mg (of 1 capsule) tweemaal daags Stenabolic SR-9009 en in te nemen vóór de training. Voor meer ervaren atleten kunnen nu dagelijks 30 mg Stenabolic SR9009 worden ingenomen. De inname kan 3 keer per dag één capsule zijn met tussenpozen van ten minste 4 uur tussen elke inname. Het is belangrijk om de dagelijkse dosis niet in één keer in te nemen, aangezien Stenabolic SR9009 een korte halfwaardetijd heeft.

Ciclo con Sarms Stenabolic SR9009

Het wordt aanbevolen om Stenabolic SR9009 gedurende een periode van 6 tot 12 weken te nemen. Aangezien het geen hormonale onbalans veroorzaakt, kan Stenabolic SR9009 gedurende een langere periode worden ingenomen.

Terapia post-ciclo met Sarms Stenabolic SR-9009

Een post-cyclus therapie na het nemen van Stenabolic SR9009 is niet verplicht, omdat dit product geen hormonale onbalans veroorzaakt.

Als u echter een herstelcyclus wilt maken na het nemen van Stenabolic SR 9009, raden we bij Ultimate SARMs aan dit te doen met PCT all in one. Het wordt aanbevolen dat de volledige PCT all in one-therapie na de cyclus tussen 4 en 6 weken duurt.

S23 voor spiermassa

S23 is een nieuwe generatie SARM producten met een gezuiverde en verbeterde moleculaire structuur. S23 SARM heeft een selectief effect op de androgeenreceptoren die zich in het bot- en spierweefsel bevinden. Daarom werkt SARM S23 alleen op botten en spieren en veroorzaakt het geen bijwerkingen. Bovendien verkleinen SARMs S23 de omvang van de prostaat in tegenstelling tot steroïden. SARMs S23 draagt bij aan een snelle toename van de spiermassa zonder dat het lichaam water vasthoudt. De spieren blijven schoon en in reliëf. S23 SARM is de juiste oplossing voor atleten die dromen van grote, schone spieren.

Dosis (inname) van Sarms S23

De aanbevolen effectieve dagelijkse dosis voor S23 is 30 tot 50 mg per dag voor mannen. Voor vrouwen en beginners wordt aanbevolen om te beginnen met het nemen van S23 in lagere doseringen, ten minste totdat het lichaam gewend is aan het nieuwe medicijn. De dosis kan daarna worden verhoogd. Omdat S23 een plasmahalfwaardetijd heeft van 12 uur, moet de dagelijkse dosis verdeeld worden in tweeën en 's ochtends en 's avonds (met 12 uur tussenpozen) worden ingenomen.

Ciclo met Sarms S23

Het wordt aanbevolen om S23 niet langer dan 6 weken te gebruiken.

Post-cycle therapie met Sarms S23

Post-cycle therapie na het nemen van S23 is absoluut noodzakelijk, omdat het een zeer krachtig product is. Hoewel het veilig is, kan het in sommige gevallen de natuurlijke testosteronniveaus van het lichaam verlagen. Dit vereist het nemen van een product zoals PCT all in one, dat enerzijds de testosteronniveaus herstelt en anderzijds helpt om de behaalde resultaten met de S23 SARMs cyclus langer te behouden. Het wordt aanbevolen dat de post-cycle therapie (na het nemen van S23 SARMs) met PCT all in one tussen 4 en 6 weken duurt.

YK11 (Myostine) voor spiergroei

YK11 is waarschijnlijk het krachtigste SARM product met een extreem sterke anabole en androgene werking. YK11 kan het maximale genetische potentieel van elke persoon ontgrendelen en heeft een zeer goede werking, zelfs bij mensen met een minder goede genetische structuur. Dankzij de selectieve werking werkt SARM YK11 waar het moet, dat wil zeggen dat YK11 efficiënt en veilig is. SARM YK11 verschilt van andere SARMs supplementen door zijn extreme werking. Het is veilig om te zeggen dat YK 11 de krachtigste SARM is vanwege de dubbele werking: enerzijds werkt het als selectieve androgeenreceptor-modulator en anderzijds als myostatine-remmer. Myostatine is een eiwit dat de spiergroei beperkt, dat wil zeggen dat het tot een bepaald punt groei mogelijk maakt. Hier komt YK11 in actie, het blokkeert de myostatine en elimineert de beperkingen. YK 11 biedt onbeperkte mogelijkheden om spiermassa te winnen.

Dosis (inname) van Sarms YK11

De aanbevolen dagelijkse dosis van SARMs YK-11 is 10 mg. Om te beginnen wordt aanbevolen om gedurende de eerste dagen 5 mg YK 11 per dag in te nemen, terwijl het lichaam zich aanpast aan het product. De halfwaardetijd van SARMs YK-11 is lang. Het blijft meer dan 24 uur in het lichaam gebonden aan plasmaproteïnen, dus de dagelijkse dosis moet in één keer worden ingenomen.

Cycle met Sarms YK11

Vanwege het sterke effect van YK11 wordt aanbevolen om de duur van de cyclus niet langer dan 6 weken te laten duren.

Therapie na de cyclus met Sarms YK11

Therapie na de cyclus met YK11 is verplicht omdat het een product is dat de testosteronniveaus beïnvloedt. YK11 stopt de natuurlijke productie van mannelijk geslachtshormoon niet, maar vermindert het alleen.

Het wordt aanbevolen om de post-cyclus therapie uit te voeren met PCT all in one.

Stacks van SARMs

Ligandrol LGD4033 en Testolone RAD140

Ligandrol LGD4033 en Testolone RAD140 SARMs is een geschikte combinatie voor atleten die snel spiermassa willen opbouwen en hun eigen vaardigheden willen overtreffen. Het is een vertegenwoordiger van de grote familie van SARMs. Het bindt selectief aan androgeenreceptoren in de botten en spieren van het lichaam. Testolone RAD140 SARMs bootst de werking van testosteron in het lichaam na en produceert vergelijkbare effecten, maar zonder de karakteristieke bijwerkingen. SARMs Testolone RAD 140 beïnvloedt alleen de testosteronniveaus in het lichaam zonder andere hormonen te beïnvloeden. De combinatie van Ligandrol LGD4033 en Testolone RAD 140 SARMs werkt in de richting van snelle opbouw van magere spiermassa en vermindering van subcutaan vet. Beide producten leiden niet tot hormonale onbalans.

Ostarine MK2866 en Ligandrol LGD4033

De SARM stack van Ligandrol LGD4033 en Ostarine MK2866 zal je helpen om spiermassa op te bouwen en blessures te voorkomen. Ostarine MK-2866 draagt door zijn werking bij aan snelle en langdurige spiergroei zonder vochtretentie in het lichaam. Ostarine MK2866 kenmerkt zich door een dubbele werking: het versnelt de opbouw van magere spiermassa en verbrandt tegelijkertijd overtollig subcutaan vet. En wanneer het subcutane vetgehalte laag is, dan zijn de spieren duidelijker en met meer reliëf. Ostarine MK 2866 is een product met veel voordelen. Een van de snelste effecten van dit SARM supplement is dat na de tweede week van inname een sterke energiegolf wordt gevoeld. Naarmate kracht en uithoudingsvermogen toenemen, neemt ook het vermogen van het lichaam om langere en intensere trainingen aan te kunnen evenredig toe. Ostarine MK-2866 beschermt tegen letsel en schade en zorgt bij beschikbaarheid voor een snelle hersteltijd. Ligandrol LGD4033 is een bekende SARM met selectieve werking op androgeenreceptoren in spieren en botten. De kenmerkende eigenschap van Ligandrol LGD 4033 is dat het geen invloed heeft op de secundaire organen. Dit is de reden waarom het niet de ernstige bijwerkingen veroorzaakt die typisch zijn voor anabole middelen. Ligandrol LGD4033 draagt bij aan een snelle en duurzame toename van de spierkracht en snellere spieropbouw. De meeste mensen melden dat ze tussen dag 7 en 14 van het nemen van Ligandrol LGD4033 een sterke energieboost voelen. In tegenstelling tot andere producten die energie leveren maar spierweefsel afbreken, heeft deze SARM geen invloed op de spieren. Een groot voordeel van het nemen van Ligandrol LGD4033 is dat het het herstelproces van het lichaam na een training versnelt. Dit draagt nog meer bij aan betere resultaten, omdat het lichaam na een intensieve training niet veel tijd nodig heeft om zich te herstellen voor de volgende training. In 2013 werd de eerste klinische proef bij mensen uitgevoerd. Toen werd het effect van Ligandrol LGD4033 versterkt om spiermassa te vergroten zonder dat er vetophoping ontstaat.

Testolone RAD140 en Ostarine MK2866 voor spiermassa

SARMs Testolone RAD140 en Ostarine MK2866 zijn geschikt voor atleten die snel spiermassa willen winnen en hun eigen vaardigheden willen overtreffen. Ze behoren tot de grote familie van SARMs. Testolone RAD-140 heeft een selectieve binding aan de androgeenreceptoren in de botten en spieren van het lichaam. Het heeft een anabool effect op de eiwitstofwisseling en verhoogt de spiermassa zonder het hormonale evenwicht in het lichaam te verstoren. Het heeft ook een positief effect op de spermatogenese bij mannen. Ostarine MK-2866 heeft een dubbele werking: het versnelt de opbouw van magere spiermassa en verbrandt tegelijkertijd overtollig onderhuids vet. Het heeft geen invloed op andere hormonen in het lichaam en heeft weinig bijwerkingen. Ostarine MK2866 verbetert de kracht en het uithoudingsvermogen en helpt bij het voorkomen van blessures. De combinatie van Testolone RAD-140 en Ostarine MK2866 heeft een vergelijkbaar effect op het lichaam als testosteron, maar zonder de bijwerkingen die bij anabole steroïden kunnen optreden. Het stimuleert de spiergroei en verhoogt het uithoudingsvermogen en de kracht. Omdat het alleen bindt aan de spier- en botreceptoren, heeft het geen nadelige effecten op andere organen in het lichaam. Het gebruik van deze SARMs stack kan bijdragen aan snellere spiergroei en een betere lichaamssamenstelling.

Ligandrol LGD4033 en Cardarine GW501516 voor vetverlies en spiergroei

Ligandrol LGD4033 en Cardarine GW501516 stack voor het vergroten van spiermassa en kracht. Deze combinatie helpt blessures te voorkomen en verlicht spierspasmen. Als je al blessures hebt, zal deze stack ontstekingen verminderen en je helpen sneller te herstellen. Ligandrol LGD 4033 SARM verhoogt de magere spiermassa doordat het direct op de androgeenreceptoren in de spieren en botten werkt. Deze SARM is erg populair onder bodybuilders omdat het de spierkracht verhoogt en de spieren sneller ontwikkelt. Zelfs na 7 tot 14 dagen inname is er een krachtige energieboost merkbaar. SARM Ligandrol LGD4033 bevordert het herstelproces, wat nog meer bijdraagt aan snelle resultaten. Na een extreme trainingsroutine herstelt het lichaam zo snel van het nemen van Ligandrol LGD 4033 SARM dat er geen lange rustperiode nodig is voor de volgende training. In tegenstelling tot andere soorten SARMs die energie leveren maar spieren afbreken, beschadigt Ligandrol LGD4033 geen spierweefsel. Cardarine GW 501516 SARMs werken selectief en richten zich voornamelijk op vetophopingen in de buik en taille. Cardarine GW501516 stimuleert het lichaam om vetreserves af te breken en energie op te nemen. Hierdoor nemen kracht en uithoudingsvermogen toe. Een ander resultaat van de actie van Cardarine GW501516 is de toename van het transport van zuurstof en bloed naar de spieren. Als de spieren verzadigd zijn van zuurstof en voedingsstoffen, is het gemakkelijker om de spiergroei te vergroten en is het risico op blessures en spierspasmen minimaal. De SARMs Stack Ligandrol LGD-4033 en Cardarine GW-501516 zijn de perfecte combinatie om vet te verbranden en spiermassa te winnen.

Cardarine GW501516 en Ostarine MK2866 voor vetverbranding en preventie van letsel

De stack van Cardarine GW501516 en Ostarine MK2866 werkt om vet te elimineren en overgewicht te bestrijden. Ostarine MK2866 voorkomt spierblessures en -letsels en draagt bij aan een kortere herstelperiode als deze al aanwezig zijn. Cardarine GW501516 SARMs werken selectief en richten zich voornamelijk op vet dat zich bevindt rond de buik en taille. Cardarine GW501516 stimuleert het lichaam om vetreserves af te breken en energie op te nemen. Als gevolg hiervan neemt de kracht en het uithoudingsvermogen toe. Een ander resultaat van de actie van Cardarine GW501516 is de toename van het transport van zuurstof en bloed naar de spieren. Wanneer de spieren verzadigd zijn met zuurstof en voedingsstoffen, is het gemakkelijker om de spiergroei te verhogen en is het risico op spierletsel en spasmen minimaal. De actie van Ostarine MK2866 SARM is selectief, omdat het werkt op de androgeenreceptoren die zich bevinden in botten en gewrichten. Het helpt het lichaam om snel spiermassa op te bouwen en deze lange tijd te behouden zonder water vast te houden. Het smelt overtollig vet weg, waardoor de al beschikbare spieren nog groter, schoner en reliëfrijker worden. Ostarine MK2866 SARM beschermt tegen blessures en letsel en draagt, indien beschikbaar, bij aan een sneller herstel hiervan. SARMs Ostarine MK2866 verhoogt de energie met 30% en het effect is voelbaar na de tweede week van gebruik. Ostarine MK2866 SARM stelt je ook in staat om de trainingsbelasting te verhogen en de capaciteiten van het eigen lichaam te overwinnen. Een zeer groot percentage mensen geeft aan verlichting te voelen van spier- en gewrichtsblessures.

Cardarine GW501516, Andarine S4 y Ostarine MK2866 voor vetverbranding en het voorkomen van blessures

Deze stack met Cardarine GW 501516, Andarine S4 en Ostarine MK2866 is geschikt voor gevorderde bodybuilders die een sterke combinatie van producten willen gebruiken die hen helpen hun gewenste resultaten te bereiken en blessures en verwondingen te voorkomen. Andarine S4 bindt selectief aan de cel die verantwoordelijk is voor de bijbehorende actie: spiergroei, versterking van gewrichten en botten en vetverlies. Het doel van Ostarine MK2866 in deze combinatie is om de weerstand van botten, gewrichten en spieren verder te verhogen en ze te beschermen tegen mogelijke blessures en verwondingen. Andarine S4 SARMs en Ostarine MK 2866 SARMs zijn selectieve modulatoren van androgeenreceptoren. Ostarin heeft veel positieve effecten op de fysieke gesteldheid en sportprestaties. SARMs Ostarine MK 2866 is een product dat bijdraagt aan de snelle en langdurige toename van spiermassa en de verbranding van overtollig vet. Voor Ostarine MK2866 kunnen we zeggen dat het effecten heeft die vergelijkbaar zijn met steroïden, maar geen bijwerkingen veroorzaakt zoals steroïdeproducten. Cardarine GW-501516 SARMs verbeteren de trainingsresultaten door de vetverbranding te versnellen en de concentratie tijdens de training te verhogen. Hoe beter de training, hoe beter de resultaten. Het is geschikt voor gebruik door zowel mannen als vrouwen. In combinatie hebben deze twee producten een krachtig effect en stimuleren ze de snelle en efficiënte opbouw van spiermassa, verbranden overtollig vet en beschermen tegen blessures en verwondingen. Een stack van SARMs voor vetverbranding en het voorkomen van blessures: Cardarine GW-501516, Andarine S-4 en Ostarine MK-2866.

YK11 Ligandrol LGD4033 Testolone RAD140 voor spiermassa

SARMs stack voor krachtige toename van spiermassa en kracht: Testolone RAD140, YK11 en Ligandrol LGD4033YK-11 is structureel meer verwant aan een steroïde dan aan een androgeenreceptor-modulator. Het is bekend dat deze SARMs een dubbele werking heeft. Oraal ingenomen heeft het een remmend effect op het eiwit myostatine, vandaar de naam. Myostatine is een eiwit met een specifieke functie, namelijk het beperken van de spiergroei. Myostatine voorkomt de ophoping van spiermassa na een bepaald stadium. YK-11 is naast een Sarm ook een myostatine-remmer die het proces van myogenese (d.w.z. de synthese van myostatine) blokkeert. YK11 blokkeert myostatine en werkt daarom veel krachtiger dan testosteron. Het verschilt van andere SARM supplementen doordat het de opbouw van dubbele spieren mogelijk maakt. Net als alle andere leden van de SARM en YK-11 families heeft het een sterke androgene werking. Bij het gebruik van YK11 kunt u genieten van de effecten van steroïden op uw spieren en botten. De actie van YK11 is voornamelijk gericht op het spierweefsel, dit komt door zijn selectieve werking, versterkt door zijn effect om de functie van myostatine in het lichaam te remmen. Het is vanwege deze tweerichtingswerkingsmechanismen dat YK-11 leidt tot een ongelooflijke toename van spiermassa. De effecten van YK11 zijn vergelijkbaar met die van steroïden, maar zonder ernstige bijwerkingen. Ligandrol LGD4033 is een bekende SARM met selectieve werking op de androgeenreceptoren in spieren en botten. De eigenschap van Ligandrol LGD4033 is dat het geen invloed heeft op secundaire organen. Dit is de reden waarom het niet de typische ernstige bijwerkingen van anabole geneesmiddelen veroorzaakt. Ligandrol LGD-4033 draagt bij aan een snelle en langdurige toename van de spierkracht en een snellere opbouw van spieren. De meeste mensen melden tussen dag 7 en 14 van het gebruik van Ligandrol LGD4033 een sterke energieboost. In tegenstelling tot andere producten die energie leveren maar het spierweefsel afbreken, heeft deze SARM geen invloed op de spieren. Een groot voordeel van het gebruik van Ligandrol LGD4033 is dat het het herstelproces van het lichaam na een training versnelt. Dit draagt nog verder bij aan betere resultaten, omdat het lichaam na een intensieve training niet veel tijd nodig heeft om te.

Testolone RAD140, Ibutamoren MK677 en YK11

Stack Testolone RAD140, Ibutamoren MK677 en YK11 voor krachtige kracht en ontwikkeling van magere spieren zonder waterretentie. Testolone RAD140 werkt selectief alleen op androgeenreceptoren in spieren en botten, zonder de functie van andere secundaire functies te beïnvloeden en veroorzaakt daarom geen bijwerkingen zoals steroïden. Het effect op het lichaam is zeer vergelijkbaar met dat van de mannelijke geslachtshormoon testosteron en leidt niet tot hormonale onbalans. De Testolone RAD-140 SARM verhoogt de spiermassa omdat het, net als testosteron, een anabool effect heeft op het eiwitmetabolisme. Het stimuleert de vorming van neurotransmitters die de groei van weefsels activeren. Door op nucleaire receptoren te werken, leidt het tot de synthese van eiwitten in het lichaam. Dankzij Testolone RAD140 worden mannelijke externe seksuele kenmerken benadrukt: er wordt een mannelijke lichaamsconfiguratie gevormd (brede schouders, smalle heupen, ontwikkelde spieren). Testolone RAD 140 is een product dat een gunstig effect heeft op het proces van spermatogenese bij mannen. Hierdoor neemt de hoeveelheid zaadcellen die tijdens de ejaculatie vrijkomt toe. Sommige studies tonen aan dat het aantal actieve zaadcellen ook toeneemt. SARMs Ibutamoren MK677 verhoogt de secretie van het groeihormoon (GH) en verhoogt factor 1 dat lijkt op insuline-groeifactor (IGF-1). Ipamorelin is een pentapeptide dat erg lijkt op Hexarelin. Ipamoreline veroorzaakt een krachtige toename van het groeihormoon. Ibutamoren MK677 CAPM en Ipamorelin hebben een zeer vergelijkbaar werkingsmechanisme. Beide stoffen verhogen de niveaus van het somatotrope hormoon. IbutamorenMK-677 verhoogt de niveaus van het groeihormoon door de werking van een hormoon genaamd ghreline na te bootsen en zich te binden aan een van de ghreline-receptoren (GHSR) in de hersenen. In tegenstelling tot gewoon groeihormoon remt Ibutamoren MK677 niet de productie van HGH in het lichaam en veroorzaakt het geen bijwerkingen.

Cardarine GW501516, Ibutamoren MK677 en Andarine S4

Stack Cardarine GW501516, Ibutamoren MK677 en Andarine S4 voor snel en permanent gewichtsverlies, het elimineren van zelfs het meest hardnekkige vet en het verhogen van energie. Cardarine GW501516 SARMs werken selectief en richten zich voornamelijk op vet dat zich ophoopt in de buik en taille. Cardarine GW-501516 stimuleert het lichaam om vetreserves af te breken en energie op te nemen. Hierdoor neemt de kracht en uithoudingsvermogen toe. Een ander resultaat van de werking van Cardarine GW501516 is de verhoogde transport van zuurstof en bloed naar de spieren. Wanneer de spieren verzadigd zijn met zuurstof en voedingsstoffen, is het gemakkelijker om spiergroei te bevorderen en is het risico op letsel en spierkrampen minimaal. Ibutamoren MK677 SARMs verhogen de secretie van groeihormoon (GH) en verhogen factor 1 gelijkend op insulinegroei (IGF-1). Ipamorelin veroorzaakt een krachtige toename van het groeihormoonniveau. Ibutamoren MK 677 en Ipamorelin hebben een zeer vergelijkbaar werkingsmechanisme. Beide stoffen verhogen de niveaus van het somatotropine hormoon. Ibutamoren MK-677 verhoogt de niveaus van groeihormoon door de werking van een hormoon genaamd ghreline na te bootsen en zich te binden aan een van de ghreline receptoren (GHSR) in de hersenen. In tegenstelling tot gewone groeihormonen remt Ibutamoren MK677 de productie van HGH niet in het lichaam en veroorzaakt het geen bijwerkingen. Hierdoor verhogen de SARMs Ibutamoren MK677 de spiermassa, helpen ze overtollig vet af te breken en verbeteren ze de hersenfunctie. De SARMs Stack Andarine S4, Cardarine GW501516 en Ibutamoren MK-677 helpen bij het verminderen van vet en het verhogen van het groeihormoonniveau. Andarine S4 is een gedeeltelijke agonist van de actieve androgeenreceptor (AR) die oraal ingenomen wordt. Andarine S4 SARMs binden selectief aan de cel verantwoordelijk voor spiergroei, gewrichts- en botversterking en vetverlies. Andarine S4 SARMs werken snel na orale toediening en blijven ongeveer 6 uur in het lichaamovertollig vet af te breken en verbeteren ze de hersenfunctie.

Stenabolic SR9009, Ibutamoren MK677 en Cardarine GW501516 voor gewichtsverlies

SARM Stack Cardarine GW501516, Stenabolic SR9009 en Ibutamoren MK677 voor gewichtsverlies en verhoging van de groeihormoon niveaus. De combinatie van Stack Stenabolic SR9009, Ibutamoren MK 677 en Cardarine GW 501516 geeft het lichaam meer energie, verhoogt de weerstand en prestaties in de sportschool. Deze combinatie werkt snel en effectief voor gewichtsverlies en het elimineren van onderhuidse vetten. Het effect van SARM Stenabolic SR-9009 is erg anders dan dat van andere leden van de SARM-familie. Het leidt tot een grotere biologische beschikbaarheid van een aantal voedingsstoffen, omdat het de activiteit van de REV-ERB hormonale receptoren verhoogt. Maar zoals andere SARMs, werkt Stenabolic SR9009 selectief en veroorzaakt daarom geen leverbeschadiging zoals steroïden. SARM Stenabolic SR9009 versnelt de metabolische processen omdat het de opname van voedingsstoffen verhoogt. Als gevolg hiervan neemt de energie in het lichaam toe. Deze SARM heeft een gunstig effect op het circadiane ritme van het lichaam. Het circadiane ritme is uiteindelijk een reeks bepaalde processen die een zekere herhaalbaarheid hebben. Bepaalde signalen waarschuwen het lichaam en we beginnen ons hongerig, slaperig of wakker uit de slaap te voelen. Verschillende factoren beïnvloeden het circadiane ritme, maar het belangrijkste is zonlicht. Het werkingsmechanisme van Stenabolic SR-9009 kan verklaren waarom dit product de slaapkwaliteit verbetert en het energiemetabolisme in het lichaam normaliseert. SARMs Ibutamoren MK677 verhogen de afscheiding van het groeihormoon (GH) en verhogen factor 1 van insuline-achtige groei (IGF-1). Ipamorelin is een pentapeptide dat erg lijkt op Hexarelin. Ipamorelin veroorzaakt een krachtige toename van de afscheiding van het groeihormoon. Ibutamoren MK677 en Ipamorelin hebben een zeer vergelijkbaar werkingsmechanisme. Beide stoffen verhogen de niveaus van het somatotrope hormoon. Ibutamoren MK-677 verhoogt de niveaus van het groeihormoon door de actie van een hormoon genaamd ghreline na te bootsen en zich te binden aan een van de ghreline-receptoren (GHSR) in de hersenen. In tegenstelling tot gewoon groeihormoon remt Ibutamoren MK677 echter de productie van HGH in het lichaam niet en veroorzaakt het geen bijwerkingen. Als gevolg hiervan verhogen SARMs Ibutamoren MK677 de spiermassa, helpen ze overtollig.

Klinische onderzoeken met SARMs

Hoewel er momenteel geen door de FDA (Food and Drug Administration van de VS) goedgekeurde indicaties zijn voor SARMs, zijn onderzoekers de mogelijke toepassingen van deze stoffen aan het verkennen. De belangrijkste onderzoeken hebben zich gericht op de farmacokinetiek en farmacodynamiek van deze middelen en hebben hun goede beschikbaarheid en lage interacties met andere geneesmiddelen aangetoond. De eerste klinische onderzoeken hebben het potentiële gebruik van SARMs geïdentificeerd bij de behandeling van kanker, goedaardige prostaathyperplasie, hypogonadisme en andere ziekten, met positieve resultaten. SARMs hebben talloze mogelijke klinische toepassingen en zijn veelbelovend voor veilig gebruik bij de behandeling van cachexie, BPH, hypogonadisme, borstkanker en prostaatkanker. Het gebruik van SARMs voor de behandeling van ziekten is nog niet goedgekeurd in de medische praktijk, aangezien klinische onderzoeken met SARMs nog lopende zijn.

Behandeling met SARMs

SARMs zijn een nieuwe groep geneesmiddelen die de effecten van testosteron nabootsen zonder de negatieve bijwerkingen ervan. SARMs kunnen worden gebruikt voor de behandeling van spier- en botziekten, zoals spierdystrofie en osteoporose, evenals voor het verbeteren van de hartfuncties en het bestrijden van diabetes. SARMs hebben een enorm potentieel om de manier waarop veel ziekten in de toekomst worden behandeld te veranderen. De minimale bijwerkingen van SARMs en hun belangrijke voordelen maken ze zeer aantrekkelijk voor de medische wetenschap. In de toekomst kunnen SARMs een van de belangrijkste geneesmiddelen worden voor de behandeling van verschillende ziekten.

Kwaliteit van SARMs

Als we het hebben over kwaliteit, moeten we ons richten op twee aspecten: de kwaliteit van de grondstoffen en de kwaliteit van de productie.

Grondstof kwaliteit

Wat betreft de kwaliteit moeten we letten op twee aspecten: de kwaliteit van de grondstoffen en de kwaliteit van de productie. De SARM producten hebben snel aan populariteit gewonnen en een belangrijke positie ingenomen in de bodybuildingwereld. Dit heeft echter ook geleid tot meer fabrikanten en meer concurrentie, en helaas tot meer vervalsingen of producten van lagere kwaliteit. Om van goede kwaliteit te zijn, moet een product minimaal 97% werkzame stof bevatten. De vraag naar SARM producten is erg hoog en de waarheid is dat de grondstof die bij de productie wordt gebruikt niet voldoende is. Dit zorgt ervoor dat sommige fabrikanten de belangrijkste grens overschrijden en drastisch gaan handelen. Een in de praktijk zeer gebruikelijke methode om dit probleem op te lossen, is het verdunnen van de grondstof of het vervangen van de grondstof door een namaak of in sommige gevallen zelfs het gebruik van verboden grondstoffen.

Productie kwaliteit

SARM producten die GMP-certificering hebben verkregen, zorgen ervoor dat goede productiepraktijken strikt worden gevolgd. Dit omvat de implementatie van gestandaardiseerde processen en kwaliteitscontroles in elke productiefase, van de verwerving van grondstoffen tot de productie en verpakking van het eindproduct. GMP-certificering garandeert ook dat er procedures zijn opgesteld om kruisbesmetting te voorkomen en de kwaliteit van het eindproduct te waarborgen.

Het GMP-certificaat stelt de volgende eisen aan medicijnen, voedingssupplementen en vitamines die het hebben:

 • constant een hoog kwaliteitsniveau handhaven
 • voldoen aan de indicaties waarvoor ze zijn bedoeld
 • voldoen aan de vereisten voor een vergunning voor het in de handel brengen of voor een vergunning voor een klinische proef

SARMs prijs

Het prijskaartje van SARMs wordt beïnvloed door verschillende factoren, waaronder de vorm waarin het wordt aangeboden, de kwaliteit van de grondstof, de verpakkingskosten, de hoeveelheid actief ingrediënt, enzovoort. De kwaliteit van de grondstof is echter de belangrijkste factor die de prijs van SARMs bepaalt. Bij Ultimate SARM is ons doel om trendsetter te zijn op de markt voor de hoogste kwaliteit tegen de laagst mogelijke prijs. Onze SARM producten voldoen aan de eis van 97% zuiverheid van de grondstof. De kwaliteit van onze actieve ingrediënten bepaalt de prijs van de SARM-supplementen die we aanbieden. Onze SARM-producten worden geleverd in capsulevorm, die de productiekosten niet verhogen in tegenstelling tot tabletten. Hierdoor kunnen we betaalbare SARM prijzen bieden. Bovendien hebben capsules voordelen ten opzichte van tabletten: ze zijn gemakkelijker in te nemen, worden sneller en effectiever opgenomen en irriteren de maagwand niet. De verpakking heeft ook invloed op de prijs van SARMs. Zoals u kunt zien aan onze producten, kiezen we niet voor onnodig dure verpakkingen. Sommige merken betalen meer voor de verpakking dan voor de grondstof, wat niet zou moeten worden toegestaan. Het actieve ingrediënt zelf en de hoeveelheid ervan in een bepaald supplement is een andere belangrijke factor die de prijs van een SARM bepaalt. De actieve ingrediënten die Ultimate SARMs gebruikt in de productie van SARM supplementen zijn gezuiverd en afkomstig van betrouwbare leveranciers. Al onze supplementen bevatten de actieve ingrediënten in veilige maximale doses, zodat de veiligheid van het product wordt gegarandeerd en we de laagst mogelijke prijs betalen voor het krachtigste product.

Waar kan ik SARMs kopen?

Je kunt SARMs tegen een andere prijs kopen bij de meeste winkels met fitnesssupplementen. Voor het gemak kunt u ook SARMs supplementen kopen bij online winkels. SARM producten tegen de meest concurrerende prijs met de hoogste kwaliteit op de markt zijn verkrijgbaar op www.ultimatesarms.nl We raden u aan geen concessies te doen aan de kwaliteit bij het kopen van supplementen, aangezien kwaliteit een sleutelfactor is voor zowel de werkzaamheid als de veiligheid van de producten. Onthoud dat wij bij Ultimate Sarm altijd SARM supplementen van de hoogste kwaliteit zullen aanbieden tegen de best mogelijke prijs!

Dieet tijdens een SARMs cyclus

Naast het verhogen van je eiwitinname, is het ook belangrijk om een ​​calorietekort aan te houden om vet te verbranden tijdens een SARMs cyclus. Dit betekent minder calorieën binnenkrijgen dan je gedurende de dag verbrandt. Het is belangrijk om genoeg koolhydraten te eten om energie te behouden tijdens het sporten, maar je moet ook je inname van enkelvoudige koolhydraten zoals suiker en bewerkte voedingsmiddelen beperken. Complexe koolhydraten zoals haver, quinoa en groenten zijn een betere optie. Het is ook van cruciaal belang om voldoende gezonde vetten binnen te krijgen, zoals die in noten, olijfolie en avocado. Deze vetten zijn essentieel voor de gezondheid en helpen je een verzadigd gevoel te geven. Samengevat, tijdens een vetverbrandende SARM cyclus is het belangrijk om de eiwitinname te verhogen en de consumptie van ongezond voedsel en dranken te beperken. Je moet ook een calorietekort aanhouden en complexe koolhydraten en gezonde vetten consumeren om energie en verzadiging te behouden. We hebben allemaal de uitdrukking gehoord dat "de buikpers in de keuken wordt gemaakt". De waarheid is dat een gevormd lichaam wordt bereikt met een combinatie van kwaliteitstraining, goede voeding en supplementen. Om de maximale voordelen van SARMs te benutten, raden wij bij Ultimate SARMs aan om ook uw dieet te optimaliseren. Je voeding is net zo belangrijk als je training.

Tijdens een cyclus met SARMs moet het doel van het voedingsdieet gericht zijn op het verhogen van de eiwitinname via de voeding.

Hier is een lijst met voedingsmiddelen met het hoogste eiwitgehalte:

 • rundvlees
 • kalkoenvlees
 • vis en zeevruchten
 • eieren
 • broccoli
 • amandelen
 • kipfilet
 • havermout
 • skyr
 • yoghurt
 • melk
 • quinoa
 • linzen
 • Joods
 • Pompoenpitten
 • pinda's

Dit sluit natuurlijk de mogelijkheid niet uit om extra eiwitpoeders te nemen.

Tijdens een SARMs cyclus is het verstandig om de consumptie van bepaalde voedingsmiddelen en dranken te vermijden of tot een minimum te beperken. Voorkomen:

 • de chocolade
 • alcoholische dranken
 • De drankjes
 • pasta
 • grote hoeveelheden zout
 • suiker
 • vet en gefrituurd voedsel

Het is belangrijk om een ​​uitgebalanceerd dieet te behouden en alle noodzakelijke macro- en micronutriënten, vitaminen en mineralen binnen te krijgen.

Bijwerkingen van SARMs

Algunos posibles efectos secundarios de los SARMs incluyen cambios en la presión arterial, niveles de colesterol, acné, retención de líquidos, insomnio y aumento del riesgo de enfermedades cardiovasculares. Sin embargo, se ha demostrado que los SARMs tienen menos efectos secundarios negativos en comparación con los esteroides anabólicos androgénicos (EAA). Es importante destacar que el uso de SARMs debe ser supervisado por un médico y no debe ser abusado o utilizado en dosis más altas de lo recomendado. Además, los SARMs no deben ser utilizados por mujeres embarazadas o lactantes, ni por personas menores de 18 años. Es fundamental comprar SARMs de alta calidad y de fuentes confiables para minimizar el riesgo de efectos secundarios y asegurarse de que el producto contenga el ingrediente activo que se indica en la etiqueta.

SARMs veiligheid

De SARMs staan bekend om hun hoge veiligheids- en onschadelijkheidsprofiel.

Om veilig gebruik van SARM supplementen te garanderen, volgt u deze tips:

 • Neem de SARM in volgens de instructies van de fabrikant.
 • Volg de maximale tolerantiedoseringen.
 • Let op eventuele bijzonderheden tijdens de inname.
 • Respecteer de gespecificeerde intervallen voor een veilige cyclus met het betreffende SARM product.
 • Het is belangrijk om absoluut gezond te zijn en geen comorbiditeiten te hebben bij het nemen van een SARM supplement.
 • Gebruik geen overmatige hoeveelheden alcohol tijdens het gebruik van een SARMs product.
 • Een minimale alcoholinname wordt aanbevolen.
 • SARMs producten zijn voornamelijk geschikt voor atleten in goede fysieke gezondheid.
 • De bijwerkingen van SARMs zijn uiterst zeldzaam en er zijn zeer weinig gevallen bekend. Door de instructies voor een effectieve en veilige maximale dagelijkse dosering, inname-intervallen, pauzes na voltooide cyclus en post-cyclus therapie te volgen, worden de risico's op het ontstaan van bijwerkingen geminimaliseerd.

Net als alle andere stoffen kunnen SARMs ook enkele bijwerkingen veroorzaken. Hier zijn enkele voorbeelden:

 • Een bijwerking van S4 is verslechtering van het nachtzicht: dit is een zeer zeldzame reactie, maar is waargenomen bij een zeer klein percentage van de consumenten wereldwijd. Het is belangrijk op te merken dat deze bijwerking alleen optreedt bij langdurige overdosering. Bij stopzetting van de inname van S4 verdwijnt het symptoom snel.
 • Er bestaat een mogelijkheid dat er symptomen zoals hoofdpijn of duizeligheid optreden gedurende de eerste 1-2 dagen na de start van de inname van Cardarine GW501516. Deze symptomen verdwijnen echter snel, omdat het een aanpassingsperiode van het lichaam aan het SARM supplement betreft.
 • In zeer zeldzame gevallen kan de eigen testosteronsynthese van de man worden onderdrukt bij het gebruik van S23, maar dit gebeurt alleen bij zeer hoge doses gedurende een lange periode. Na het beëindigen van een S23-cyclus herstellen de testosteronspiegels snel.
 • Hoewel ze zeldzaam zijn, kunnen er bijwerkingen zoals hoofdpijn, stemmingswisselingen, haaruitval en abnormale haargroei bij vrouwen (hirsutisme) optreden bij gebruik van RAD.
 • In zeldzame gevallen kunnen bij het consumeren van YK11 bijwerkingen zoals hoofdpijn, lichte gewrichtspijn, onderdrukking van testosteronspiegels, haaruitval en stemmingswisselingen optreden.

In zeer zeldzame gevallen kan bij het gebruik van LGD de eigen testosteronsynthese worden onderdrukt, maar dit gebeurt alleen bij zeer hoge doses gedurende een lange periode. 

Conclusie

Concluderend, als SARMs in twee woorden moeten worden beschreven, zouden we zeggen dat ze het veilige alternatief zijn voor anabole steroïden.

SARMs zijn relatief nieuwe producten op de markt, die echter snel aan populariteit winnen en hun rechtmatige plaats innemen. SARMs worden gekenmerkt door krachtige en snelle effecten als het gaat om het verkrijgen van droge spiermassa en het verbranden van overtollig vet. Naast het versnellen van de spiergroei en het helpen afvallen, verhogen SARMs de energiereserves van het lichaam, waardoor atleten de kracht en concentratie krijgen die nodig zijn om intensievere en langdurige trainingssessies aan te kunnen.

SARMs zijn de revolutie in de wereld van bodybuilding.

In dit artikel hebben we verduidelijkt waarom SARM producten de eerste keuze zijn voor het vormgeven van een mooi en gezond lichaam. U kunt onze producten hier bekijken

SARMs en eiwitten

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.