Vergelijk SARMs España

SARMs Kopen Nederland

Waar kan ik SARMs kopen in Nederland?

U kunt de hoogwaardige SARMs producten kopen in Nederland bij Ultimate SARMs. Ultimate SARMs is het nummer één merk van SARMs in Nederland e en een van de toonaangevende bedrijven in heel Europa op het gebied van de beste SARMs producten.

Ultimate SARMs heeft officiële vertegenwoordiging in 5 Europese landen:

Het team van Ultimate SARMs verzendt naar elk deel van Europa.

U kunt SARMs in Nederland kopen via verschillende leveranciers. Helaas is de kwaliteitscontrole van grondstoffen voor SARMs supplementen zeer zwak en worden vaak nep-producten op de markt gebracht. Om ervoor te zorgen dat u hoogwaardige SARMs koopt in Nederland, zorg ervoor dat het merk goed gevestigd is in de supplementenmarkt, dat hun producten GMP-certificering hebben, en dat de grondstoffen van de producten die u koopt van hoge kwaliteit en zuiverheid zijn.

Gevestigd merk

Koop SARMs in Nederland alleen bij gerenommeerde leveranciers op de markt. Informeer je over je leverancier, lees reviews van consumenten die de producten al hebben geprobeerd en maak vervolgens je keuze.

GMP-certificering

De GMP-certificering is het bewijs dat de supplementen die u koopt worden geproduceerd volgens de goede productiepraktijken en dat aan alle vereisten van het productieproces wordt voldaan. Goede Productiepraktijken (GMP) definiëren de minimale normen waaraan een geneesmiddelenfabrikant moet voldoen in het fabricageproces. Het Europees Geneesmiddelenbureau (EMA) coördineert inspecties om de naleving van deze normen te controleren en speelt een belangrijke rol bij het harmoniseren van de activiteiten van goede productiepraktijken op Europees niveau.

Koop de SARMs producten in Nederland - de enige met GMP certificering.

Kwaliteit en zuiverheid van grondstoffen

De kwaliteit en zuiverheid van de grondstoffen zijn van vitaal belang. Door SARMs in Nederland te kopen met een hoge kwaliteit en zuiverheid van grondstoffen, bent u verzekerd van veiligheid en werkzaamheid bij het innemen van het product. Bij het kopen van SARMs supplementen is het belangrijk om ervoor te zorgen dat het gekochte product een zuiverheidsniveau heeft van minimaal 97%. Wat betekent dit? De werkzame bestanddelen worden gekenmerkt door hun zuiverheid. Deze zuiverheid geeft aan welk percentage van de 100% pure werkzame stof is en welk deel onzuiverheden zijn. Het is bijna onmogelijk om producten te vinden met 100% zuiverheid. Hoewel veel etiketten dergelijke zuiverheid claimen, is dit vaak een marketingstrategie. Vertrouw niet alleen op overmatig geprezen bronnen. De zuiverheid van de grondstoffen die worden gebruikt in de productie van Ultimate SARMs supplementen is nooit lager dan 97-98%. Koop SARMs in Nederland  met hoge zuiverheid en gegarandeerde kwaliteit en herkomst!

Hoe SARMs kopen in Nederland?

Je kunt SARMs supplementen in Nederland kopen door eenvoudigweg op deze link te klikken - www.ultimatesarms.nl. Op de website van Ultimate SARMs vind je een breed scala aan:

Individuele SARMs producten:

Combo-producten


Stacks

PCT (Post Cycle Therapy) product

Wat moet ik doen nadat ik SARMs in Nederland heb gekocht bij Ultimate SARMs?

Nadat je je bestelling hebt geplaatst, ontvang je een e-mail van ons team waarin wordt bevestigd dat je bestelling is geaccepteerd en dat de verwerking ervan is gestart. De levering naar elke locatie in Nederland duurt meestal niet langer dan 5 tot 8 dagen. Op de website van Ultimate SARMs Nederland vind je ook een uitgebreide informatieve blog die bedoeld is om je te helpen bij het kiezen van het meest geschikte product voor jou. Voordat je SARMs in Nederland koopt, wil je wellicht de gedetailleerde informatie lezen die door Ultimate SARMs wordt verstrekt om het selectieproces voor gebruikers zo gemakkelijk mogelijk te maken. In de blog kun je de meest gedetailleerde informatie in het Nederlands vinden over de werking, voordelen, bijwerkingen en dosering van alle SARMs supplementen. Je krijgt de mogelijkheid om gedetailleerd te lezen over de kwaliteit van de grondstoffen, de belangrijke factoren die bepalen dat een supplement van hoge kwaliteit is, te begrijpen hoe de prijsvorming van producten tot stand komt en meer te leren over de beste farmaceutische vorm.

Koop SARMs Nederland (Koop SARMs Nederland)

Wat zijn SARMs?

SARMs, ofwel Selectieve Androgeen Receptor Modulatoren, zijn stoffen die selectief binden aan androgeenreceptoren in spieren en botten. Het zijn anabole verbindingen met het vermogen om spier- en botgroei te stimuleren. SARMs kunnen zowel door mannen als vrouwen worden gebruikt. Een klinische studie toonde een 98% tevreden resultaat bij mannen en meer dan 83% bij vrouwen. Oorspronkelijk werden SARMs ontwikkeld door de farmaceutische industrie als potentiële farmaceutische producten voor de behandeling van:

 • Kanker
 • Osteoporose
 • Seksuele disfunctie
 • Multiple sclerose
 • Ziekte van Alzheimer
 • Sarcopenie (spierverlies), enzovoort.

Effectiviteit voor spiermassatoename

SARMs producten werken selectief in het lichaam. Ze binden alleen aan androgeenreceptoren in spieren en botten. Ze bevorderen het proces van spiermassatoename, versnellen het en dragen bij aan het behoud van de behaalde resultaten gedurende een langere periode. Een kenmerk dat alle SARMs-supplementen gemeen hebben, is dat ze spiergroei bevorderen, maar de intensiteit van het effect hangt af van het specifieke product. Alle SARMs supplementen hebben een vergelijkbaar werkingsmechanisme, maar ze verschillen in hun aanvullende effecten. Bijvoorbeeld, Ibutamoren MK677 bootst de effecten van groeihormoon na, YK11 remt de werking van het myostatine-eiwit en Testolone RAD140 werkt als testosteron wanneer het via de mond wordt ingenomen.

Bekijk hier alle producten voor spiermassa. Koop SARMs in Nederland om spiermassa te vergroten!

De meest effectieve SARMs voor het vergroten van spiermassa:

 • Ostarine MK2866
 • Ibutamoren MK677
 • Ligandrol LGD4033
 • Testolone RAD140
 • S-23
 • YK-11 (Myostine)
 • Monster SARMs
 • Mutant SARMs

Effectiviteit voor gewichtsverlies:

SARMs producten hebben nog een ander uniek effect: ze verminderen onderhuids vet en zorgen voor langdurig gewichtsverlies. Door het afbreken van vetweefselcellen wordt niet alleen overtollig vet verminderd, maar tijdens het daadwerkelijke proces van vetcelafbraak worden ook grote hoeveelheden ATP (adenosinetrifosfaat) vrijgegeven in het lichaam. ATP is de energiedragende molecuul waardoor alle cellen in het lichaam normaal kunnen functioneren. In conclusie kunnen we zeggen dat SARMs vet afbreken en bijdragen aan verhoogde energieniveaus in het lichaam. Dit leidt tot verbeterde uithoudingsvermogen en de mogelijkheid om intensievere en zwaardere trainingen te weerstaan. Koop SARMs in Nederland om overtollig gewicht te verliezen!

De meest effectieve SARMs voor gewichtsverlies:

 • Andarine S4
 • Cardarine GW501516
 • Stenabolic SR9009
 • Fighter SARMs
 • Runner SARMs

Resultaten van het innemen van SARMs:

Samengevat kunnen de resultaten die kunnen worden verwacht bij het innemen van SARMs enigszins variëren, afhankelijk van verschillende factoren zoals dieet, genetische factoren, trainingsintensiteit, individuele lichaamsreacties, enzovoort. In het meest voorkomende geval kunnen de meeste gebruikers tijdens een enkele cyclus met SARMs producten ongeveer 3 kilogram aan magere spiermassa winnen. Het is belangrijk om op te merken dat wanneer we het hebben over het winnen van spieren, 3 kilogram magere spiermassa niet gelijk staat aan de gebruikelijke gewichtstoename, omdat in het typische geval vet en spieren samen worden gewonnen, wat de situatie heel anders maakt. In het geval van gestimuleerde spiergroei in combinatie met parallelle vetvermindering, zijn de 3 kilogram spiermassa die kunnen worden gewonnen met een enkele SARMs-cyclus uitzonderlijke resultaten. Doordat subcutaan vet op zeer lage niveaus blijft bij het innemen van SARMs, helpt het om de spieren mager en gedefinieerd te houden. Koop SARMs in Nederland - met hoge kwaliteit en gegarandeerde resultaten.

De resultaten die worden behaald met SARMs variëren afhankelijk van geslacht en individuen, evenals de volgende factoren:

 • Juiste eiwitinname
 • De doseringen van de ingenomen SARMs
 • De intensiteit van de oefeningen
 • Het schema en de frequentie van de trainingen
 • Genetische factoren (individuele lichaamskenmerken en aspecten)
 • Voeding en dieet

Veiligheid van SARMs

SARMs zijn niet-steroïde producten die zich onderscheiden door hun selectieve werking op androgeenreceptoren. In tegenstelling tot orale en injecteerbare steroïden hebben SARMs geen invloed op de werking van andere organen. Ze veroorzaken geen schade aan de lever en veroorzaken geen ernstige bijwerkingen. In tegenstelling tot steroïden veroorzaken SARMs geen gynaecomastie, testiculaire atrofie, acne, lever- en hartproblemen. Het risico op bijwerkingen bij het nemen van SARMs is minder dan 1%. Door alle aanwijzingen en dagelijkse aanbevolen doses te volgen, is de veiligheid van SARMs 99%. Als u maximale veiligheid wilt hebben bij het nemen van SARMs, zorg er dan voor dat u SARMs in Nederland koopt bij betrouwbare leveranciers.

Tests

SARMs supplementen werden oorspronkelijk ontwikkeld door de farmaceutische industrie als medicijnen voor de behandeling van verschillende aandoeningen zoals sarcopenie, osteoporose, de ziekte van Alzheimer, enz. Echter, enkele jaren later werden ze geïntroduceerd in de wereld van bodybuilding en fitness vanwege hun onmiskenbare voordelen voor gelijktijdige spiergroei en gewichtsverlies. Vandaag de dag kunnen we zeggen dat SARMs de eerste keuze zijn in de wereld van atleten en professionele sporters. Een reeks klinische onderzoeken toont de doeltreffendheid van SARMs supplementen aan, maar gebruikers zeggen vaak: "Je kunt pas overtuigd zijn van de doeltreffendheid van de producten als je ze hebt geprobeerd." Koop SARMs in Nederland - met bewezen doeltreffendheid, hoge kwaliteit en betaalbare prijzen.

SARMs - Niet-steroïde producten

SARMs zijn geen steroïden. Ze zijn selectieve modulatoren van androgeenreceptoren en werken selectief alleen op receptoren die zich bevinden in spieren en botten. Het grootste voordeel van deze producten is dat ze geen ernstige bijwerkingen veroorzaken vanwege hun niet-steroïdale aard, terwijl ze vergelijkbare effecten hebben als steroïden. Waarom zou iemand ervoor kiezen om een effectief en veilig product links te laten liggen? Deze vraag verklaart waarom SARMs het nummer 1-product zijn in de bodybuildingwereld. Als u wilt kiezen voor niet-steroïde en veilige producten, koop dan SARMs in Nederland !

Gedetailleerd artikel over "Wat zijn SARMs"

Types of SARMs

Testolone RAD140

Een kenmerk van Testolone RAD-140 is dat het een niet-steroïdale SARM is die de effecten van anabole steroïden nabootst. Dit wordt bereikt door de binding van Testolone RAD140 aan androgeenreceptoren. Je kunt Testolone RAD140 kopen in Nederland  bij Ultimate SARMs. Testolone RAD-140 werd oorspronkelijk ontwikkeld als een medicijn om patiënten met osteoporose en bloedarmoede te behandelen. Het kan niet worden ontkend dat steroïden bijdragen aan spiermassatoename, maar het is een feit dat ze ook lever- en hartbeschadiging veroorzaken en oestrogeen- en androgeen-gerelateerde bijwerkingen hebben. Op dit punt overtreft Testolone RAD140 steroïden. Deze SARM heeft een uiterst selectief werkingsmechanisme op weefselniveau, bootst de werking van testosteron na en draagt zo bij aan een toename van spieromvang en kracht zonder bijwerkingen te veroorzaken.

Ligandrol LGD4033

Ligandrol LGD-4033 is een product uit de SARMs familie dat veel wordt gebruikt door gewichtheffers en andere atleten die niet alleen hun spiermassa willen vergroten, maar ook hun kracht willen verhogen. Ligandrol LGD4033 heeft ongeëvenaarde positieve effecten op spierhypertrofie en kracht. Ligandrol LGD 4033 is een SARM met sterke anabole effecten en hoge weefselselectiviteit, wat betekent dat het zeer effectief en veilig is. Je kunt Ligandrol LGD-4033 kopen in Nederland bij Ultimate SARMs. Ligandrol LGD4033 wordt vaak gebruikt in de bodybuildingwereld door mensen die snel een aanzienlijke hoeveelheid spiermassa willen winnen. Bij orale inname maakt deze SARM het mogelijk om 6 tot 9 kg "natte" spiermassa en ongeveer 3-4 kg droge spiermassa te winnen.

Ibutamoren MK677

Ibutamoren MK-677 is een niet-steroïdale SARM met selectieve androgene werking. Het kenmerkt zich door niet-peptide te zijn. Bij orale inname stimuleert het de natuurlijke afgifte van groeihormoon in het lichaam, wat bijdraagt aan een toename van insulineachtige groeifactor 1 (IGF-1). Een ander aspect dat Ibutamoren MK677 onderscheidt van andere SARM-producten is het effect op een hormoon genaamd ghreline. Ghreline wordt voornamelijk geproduceerd in de menselijke maag en staat bekend als het hongerhormoon. Het circuleert in de bloedbaan en stuurt signalen naar de hersenen om de honger te reguleren en versterkt op zijn beurt het hongergevoel bij verhoogde hormoonniveaus zoals cortisol. Ibutamoren bootst de werking van het ghrelinehormoon na. Je kunt Ibutamoren MK 677 kopen in Nederland bij Ultimate SARMs. In de praktijk wordt Ibutamoren MK-677 gebruikt door actieve atleten, omdat deze SARM het vermogen heeft om vetvrije spiermassa te ontwikkelen zonder onderhuids vet, en tegelijkertijd beschermt tegen mogelijke spierafbraak. Ibutamoren MK677 is een favoriet product onder bodybuilders vanwege het unieke effect van het verhogen van de natuurlijke productie van groeihormoon in het lichaam. Daarnaast bevordert Ibutamoren MK 677 de kwaliteit van slaap, verbetert de stemming, verhoogt de botdichtheid, vertraagt het verouderingsproces en draagt bij aan een jeugdiger en stralender uitziende huid. Het anti-verouderingseffect komt doordat het de effecten van het groeihormoon nabootst.

Cardarine GW501516

Cardarine GW501516 werkt als een selectieve modulator van de androgeenreceptor, maar tegelijkertijd is het een agonist van PPAR (geactiveerde peroxisoom-proliferator-geactiveerde receptor). In een eerste fase werd Cardarine GW501516 ontwikkeld door de farmaceutische industrie als een medicijn voor de behandeling van metabole en cardiovasculaire aandoeningen. Later werden echter de voordelen van Cardarine GW501516 voor het lichaam ontdekt. Deze SARM-supplement heeft het vermogen om de weerstand en prestaties van het lichaam te vermenigvuldigen. En we weten allemaal dat als we in staat zijn om intensievere trainingen te doen, de resultaten sneller en effectiever zijn. Cardarine GW501516 verhoogt niet alleen de weerstand van het lichaam tegen intensieve fysieke inspanningen, maar verbetert ook de algehele hartfunctie. Je kunt Cardarine GW501516 kopen in Nederland bij Ultimate SARMs. Een kenmerk van Cardarine GW501516, afgezien van alle hierboven genoemde voordelen, is dat het het vetafbraakproces stimuleert. Dankzij de afbraak van vetcellen komt er energie vrij en neemt de uithoudingsvermogen toe. Cardarine GW501516 garandeert duurzaam gewichtsverlies en stelt zelfs beginnende atleten in staat om te presteren als professionals tijdens krachttrainingen.

Ostarine MK2866

Ostarine MK-2866, ook bekend als Enobosarm, is een van de meest gebruikte en populaire SARMs in de wereld van bodybuilding. Oorspronkelijk werd deze SARM ontwikkeld als een geneesmiddel voor de behandeling van patiënten met osteoporose, cachexie en bloedarmoede. Ostarine MK2866 heeft een krachtige werking om magere spiermassa op te bouwen zonder enige waterretentie. Je kunt Ostarine MK 2866 kopen in Nederland bij Ultimate SARMs. Een kenmerk van Ostarine MK-2866 is dat het een product van de tweede generatie is en is ontworpen om de anabole effecten van steroïden na te bootsen. Het verschil tussen Ostarine MK2866 en anabole producten is dat deze SARM geen ernstige en ongewenste bijwerkingen veroorzaakt. Ostarine MK 2866 wordt beschouwd als het veiligste en meest onschadelijke SARM-product. Dit komt doordat Ostarine MK-2866 zelf een reeks gezondheidsvoordelen met zich meebrengt, omdat het werkt op botten en gewrichten en het risico op blessures tijdens het sporten vermindert. Aan de andere kant helpt het het lichaam door het herstelproces tussen trainingen te versnellen.

Andarine S4

Andarine S-4 is een vertegenwoordiger van de SARM familie die veel wordt gebruikt en goed is ingeburgerd in de markt. Andarine S4 heeft een selectieve modulerende werking op androgeenreceptoren die zich in de spieren en botten bevinden. Als gevolg van de binding van deze SARM aan androgeenreceptoren wordt spiergroei gestimuleerd en botdichtheid versterkt. Dit effect is vergelijkbaar met dat van testosteron (mannelijk geslachtshormoon). In tegenstelling tot anabole steroïden werkt Andarine S-4 echter selectief en veroorzaakt het dankzij deze strikt selectieve werking geen ernstige bijwerkingen. Veel gebruikers zijn bang voor gynaecomastie, testiculaire atrofie, afgenomen testosteronniveaus, onaangename acne en lever- en hartbeschadiging. Dit zijn typische bijwerkingen van anabole steroïden. Dit verklaart waarom Andarine S4 snel populair is geworden op de markt en de voorkeur geniet van atleten boven steroïden. Andarine S-4 heeft geen kans op het veroorzaken van dit soort bijwerkingen. Andarine S4 is een product met krachtige en langdurige effecten en tegelijkertijd een hoge veiligheid.

Je kunt Andarine S-4 kopen in Nederland bij Ultimate SARMs.

Andarine S4 zorgt voor een opvallende toename van spiermassa zonder waterretentie in de spieren. Het vermindert ook het onderhuidse vet zonder de spiermassa aan te tasten. Hoe gebeurt dit? Andarine S4 stuurt signalen via de lichaamseigen androgeenreceptoren om vet af te breken, maar alleen wanneer de energiebehoefte hoger is dan normaal, dus tijdens trainingen. Hierdoor worden spieren behouden terwijl het onderhuidse vet wordt verminderd. De resultaten na een cyclus met Andarine S-4 zijn langdurig. Andarine S4 beïnvloedt de functie van de prostaat niet zoals anabole steroïden, maar juist het tegenovergestelde. Bij inname van deze SARM via de mond wordt de grootte van de mannelijke prostaat verminderd, waardoor het risico op prostaatkanker wordt geminimaliseerd.


Stenabolic SR9009

Stenabolic SR 9009 is een SARM supplement dat veel voordelen biedt wanneer het via de mond wordt ingenomen. Stenabolic SR9009 verschilt van andere SARM-vertegenwoordigers vanwege zijn werkingsmechanisme. Het beïnvloedt en activeert Rev-ErbA, wat resulteert in een toename van het aantal mitochondriën in de cel. Mitochondriën zijn de celorganellen waarin energie wordt gesynthetiseerd in de vorm van ATP (adenosinetrifosfaat). Dankzij de mitochondriën heeft het lichaam toegang tot energie en kan het normaal functioneren en al zijn functies uitvoeren. Door de energieniveaus in het lichaam te verhogen, neemt ook de weerstand toe. Hierdoor stelt Stenabolic SR-9009 je in staat om zwaardere en intensievere trainingen aan te gaan. Hoe beter de kwaliteit van een training, hoe beter de behaalde resultaten zullen zijn. Bovendien zorgt de grote hoeveelheid energie ervoor dat het lichaam geen langdurig herstel tussen trainingen nodig heeft. Stenabolic SR9009 stelt je in staat om in minder tijd betere resultaten te behalen.

Je kunt Stenabolic SR 9009 kopen in Nederland bij Ultimate SARMs.

Bovendien heeft Stenabolic SR-9009 invloed op vetweefselcellen. Door vetopslag te verbranden, wordt extra energie vrijgegeven. Dit is de belangrijkste reden waarom bodybuilders en professionele atleten Stenabolic SR 9009 gebruiken, vooral in de periode voorafgaand aan wedstrijden waarbij het doel is om het onderhuidse vetgehalte te verlagen en maximale spierdefinitie te bereiken. Er zijn klinische studies uitgevoerd op dieren waarbij Stenabolic SR9009 is toegediend. De resultaten van de onderzoeken tonen aan dat het nemen van dit SARM-product de weerstand en het vermogen van het lichaam om zwaardere fysieke belastingen aan te kunnen, vermenigvuldigt. Veel atleten klagen over hun cardio-trainingen, omdat deze voornamelijk uithoudingsvermogen en veel energie vereisen. Koop Stenabolic SR-9009 SARMs in Nederland ! en cardio-training zal een eitje zijn voor jou. Dit SARM-supplement zal je voorzien van alle benodigde energie om zelfs de zwaarste cardio-trainingen aan te kunnen. Laten we niet vergeten dat deze fysieke oefeningen erg belangrijk zijn, omdat ze niet alleen dienen om vet te verbranden, maar ook om de werking van het hart te verbeteren.

YK-11

YK-11, ook bekend als Myostine, wordt beschouwd als een van de krachtigste SARMs. Dit komt door zijn dubbele werking. Aan de ene kant is het een selectieve modulator van de androgeenreceptor. Het werkt selectief op de androgeenreceptoren die zich bevinden in de spieren en botten. Aan de andere kant werkt YK11, wanneer het via de mond wordt ingenomen, als een remmer van een eiwit genaamd myostatine. Myostatine heeft een specifieke functie in het lichaam, namelijk het beperken van spiergroei. Ongeacht hoeveel we trainen of wat we nemen, onze spieren hebben een grens aan groei die ze niet kunnen overschrijden. YK-11 daarentegen is een SARM die de werking van myostatine blokkeert en onbeperkte spiergroei mogelijk maakt, met de mogelijkheid om een ​​"dubbele musculatuur" te ontwikkelen. YK-11 is de enige SARM die ongekende resultaten mogelijk maakt, zelfs bij mensen met "slechte genen". U kunt YK11 kopen in Nederland bij Ultimate SARMs en uw eigen grenzen overschrijden. Er wordt gezegd dat YK-11 de DHT (dihydrotestosteron) nabootst en daardoor de testosteronspiegel kan verlagen. Deze bewering is echter niet bewezen. Studies naar de geslachtshormonen na een cyclus met YK-11 tonen aan dat de testosteronspiegels (mannelijk geslachtshormoon) volledig binnen normale waarden vallen. Gebruikers die ervaring hebben met YK11 beweren dat deze SARM hen aanzienlijk heeft geholpen bij het vergroten van de fysieke kracht en uithoudingsvermogen, terwijl het ook het vetverbrandingsproces versnelt. Deze meningen worden bevestigd door de resultaten van klinische studies. Misschien heeft u ergens gelezen dat YK-11 een steroïde SARM is. Deze uitdrukking betekent niet dat het werkt als een steroïde, maar dat de effecten ervan zo sterk zijn dat ze worden vergeleken met die van een steroïde. YK-11 wordt beschouwd als de krachtigste van alle SARMs. Dit komt, zoals eerder uitgelegd, door zijn dubbele werking.

S23

De S23 is een selectieve modulator van de androgeenreceptor die oorspronkelijk werd ontwikkeld als een verbinding met een C-6 chemische structuur. Maar later werd de chemische formule verbeterd en de uiteindelijke versie - S-23, heeft een hogere biologische beschikbaarheid en een hogere affiniteit voor de androgeenreceptor. In het menselijk lichaam vertoont S23 een zeer hoge biologische beschikbaarheid, die kan oplopen tot 96%. Sterker nog, onder de andere SARM-supplementen staat S-23 bekend om zijn hoge affiniteit voor de androgeenreceptor. Alleen Ligandrol LGD4033 kan daarmee concurreren op dit gebied. Als uw doel is om een hoge biologische beschikbaarheid en verzadiging van de androgeenreceptor te bereiken, kunt u S23 kopen in Nederland bij Ultimate SARMs. Vanwege deze bijzonderheid wordt S-23 vergeleken met steroïden. S23 heeft een zeer vergelijkbaar werkingsmechanisme als andere SARM-producten. Net als zij richt het zich op en bindt het zich aan de androgeenreceptor in het spierweefsel. Op deze manier produceert het vergelijkbare effecten in kracht als steroïden, maar zonder ernstige bijwerkingen te veroorzaken. Een groot voordeel van S-23 is dat terwijl steroïden de receptoren in de prostaat beïnvloeden, S23 geen invloed heeft op secundaire organen en een goed veiligheidsprofiel heeft.

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.