cardarine gw501516

Cardarine: dosering en toediening

Hoe Cardarine GW-501516 te gebruiken? - Dosering en administratie

Met Cardarine GW 501516

Een dagelijkse dosis Cardarine GW501516 van 20 mg per dag wordt aanbevolen.

Cardarine GW501516 moet als volgt worden ingenomen:

  • Op trainingsdagen: 20 mg één uur vóór de inspanning
  • Dagen waarop niet wordt getraind: 10 mg 's ochtends
  • Voor sporters die twee keer per dag trainen: 2 maal x 10 mg, één uur voor elke training
  • Voor beginners wordt aanbevolen om te beginnen met een lagere dagelijkse dosis – 10 mg per dag, gedurende een bepaalde periode totdat het lichaam zich aanpast aan het nieuwe product. Vervolgens kan de dosis geleidelijk worden verhoogd totdat de maximaal toegestane dagelijkse dosis is bereikt (wat in het geval van Cardarine GW-501516 20 mg per dag is).

De dosering is afhankelijk van de individuele behoeften van het lichaam en de gewenste resultaten.

Er zijn ook andere factoren die de instelling van de individuele dosis beïnvloeden. De dagelijkse dosering is onder meer afhankelijk van de intensiteit van uw trainingen, de duur van uw herstelperiode, uw lichaamsgewicht en de gewenste resultaten. Uw geschiedenis als atleet, dat wil zeggen hoe lang u actief traint, wat voor soort training u precies doet, de intensiteit ervan, enz., zijn belangrijk bij het bepalen van uw dagelijkse dosis Cardarine GW 501516.

Wij bij Ultimate SARMs raden aan dat als u nieuw bent in de sport en nog niet eerder actief heeft gesport, of het gevoel heeft dat uw trainingen niet voldoende hoog zijn, u begint met een lagere startdosis Cardarine GW501516. Zodra uw lichaam zich heeft aangepast aan de nieuwe voorbereiding, begint u geleidelijk aan met het verhogen van uw dosis Cardarine GW-501516, terwijl u de intensiteit van uw trainingen verhoogt. Overschrijd de aangegeven maximale veilige dosis niet (die voor Cardarine GW 501516 20 mg per dag is).

Plasmahalfwaardetijd van Cardarine GW501516

Plasmahalfwaardetijd is een term die wordt gebruikt om te verwijzen naar de retentietijd van een stof in het lichaam, waarna deze doorgaans via de urine wordt uitgescheiden. De plasmahalfwaardetijd is een belangrijke factor bij het bepalen van de frequentie van inname van een stof.

De plasmahalfwaardetijd van Cardarine GW-501516 is ongeveer 12 uur. Daarom moet de dagelijkse dosis op trainingsdagen in twee doses worden verdeeld om de werking gedurende de dag te garanderen.

Op trainingsdagen mag de dagelijkse dosis niet in één keer worden ingenomen.

De cyclus met Cardarine GW 501516

Cardarine GW501516 is een SARM-supplement geschikt voor zowel mannen als vrouwen. Mannen kunnen tot 12 weken fietsen met Cardarine GW-501516. Terwijl voor vrouwen en beginners een cyclus van 4-6 weken wordt aanbevolen.

Bijzonderheden bij het innemen van Cardarine GW 501516

Cardarine GW501516 is een van de SARMs supplementen met een korte plasmahalfwaardetijd. Dit betekent dat de dagelijkse dosis in verschillende doses moet worden verdeeld om de werking ervan gedurende de dag te garanderen.

Veilige consumptie

Volg bij het gebruik van Cardarine GW-501516 de volgende indicaties en contra-indicaties om een ​​veilige inname te garanderen:

Gebruik Cardarine GW 501516 niet langer dan 12 weken (ongeveer 3 maanden) voor mannen en 4 tot 6 weken (anderhalve maand) voor vrouwen en beginners.

Respecteer de doses aangegeven op het etiket

Wanneer u Cardarine GW501516 of een ander SARM-supplement gebruikt, is het essentieel dat u absoluut gezond bent en geen comorbiditeiten heeft

Wanneer u Cardarine GW-501516 gebruikt, moet u voorzichtig zijn met alcoholgebruik. Voor maximale veiligheid is het raadzaam het alcoholgebruik tot een minimum te beperken

Cardarine GW 501516 is vooral geschikt voor gebruik door sporters met een goede lichamelijke gezondheid.

Nieuwsgierige weetjes over Cardarine GW501516

Cardarine GW-501516 is een SARM-supplement dat veel wordt gebruikt onder bodybuilders. Het wordt gekenmerkt doordat het een selectieve androgeenmodulator is. Door zijn selectieve werking heeft het alleen effect op receptoren in spieren en botten.

Cardarine GW 501516 is populair omdat het een veilig alternatief is voor anabole steroïden, omdat het de effectiviteit heeft van anabolen, terwijl het tegelijkertijd een hoog veiligheidsprofiel heeft en niet leidt tot het optreden van bijwerkingen zoals gynaecomastie, testiculaire atrofie, enz. . (typisch voor steroïden). Dit supplement is geschikt voor gebruik door zowel mannen als vrouwen.

Met Cardarine GW501516 kunt u de resultaten van lichaamsbeweging verbeteren. En we weten allemaal dat hoe intenser en kwalitatiefer de training is, hoe beter de resultaten zullen zijn. Het schokkende effect van Cardarine GW-501516 is te danken aan de dubbele werking. Tegelijkertijd draagt ​​het bij aan het verlagen van de d-index

Hoe kan ik Cardarine GW 501516 kopen?

Nu kun je kopen

Cardarine GW501516 van Ultimate SARMs. Wij zijn een geaccrediteerd bedrijf, onze producten zijn voorzien van een GMP-certificering die de herkomst, zuiverheid en kwaliteit garandeert van de grondstoffen die wij gebruiken.

U kunt Cardarine GW-501516 kopen tegen de beste prijs en de hoogste kwaliteit.

Samengevat

Cardarine GW 501516 is een veilig alternatief voor behandeling met steroïden. Verhoogt effectief de spiermassatoename door de spiergroei te stimuleren. Het verbrandt op krachtige wijze overtollig vet en draagt ​​zo bij aan het vormgeven van het gewenste silhouet.

Gericht op fitnessfans die veilig, effectief en permanent spiermassa willen opbouwen en hardnekkig onderhuids vet willen elimineren.

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.