andarine s4 sarms ultimate

Andarine S4: Dosering en toediening

Hoe gebruik je de Andarine S-4? - Dosering en administratie

De maximale aanbevolen dagelijkse dosis voor Andarine S4 is 33 mg per dag of 3 capsules.

Andarine S4 moet als volgt worden ingenomen:

  • 1 tot 3 capsules per dag met tussenpozen van ongeveer 6 uur.
  • Andarine S-4 kan 5 opeenvolgende dagen per week worden ingenomen
  • Na deze 5 dagen moet u een pauze van 2 dagen nemen

Dit schema moet elke week worden herhaald

Voor beginners wordt aanbevolen om gedurende een bepaalde tijd te beginnen met een lagere dagelijkse dosis van 11 mg (1 capsule) totdat het lichaam zich aanpast aan het nieuwe product. Vervolgens kan de dosis geleidelijk worden verhoogd totdat de maximaal toegestane dagelijkse dosis is bereikt (wat in het geval van Andarina S-4 33 mg per dag of 3 capsules per dag is).

De dagelijkse dosis is afhankelijk van de individuele behoeften van het lichaam en de gewenste resultaten.

Er zijn ook andere factoren die de instelling van de individuele dosis beïnvloeden. De dagelijkse dosering is onder meer afhankelijk van de intensiteit van uw trainingen, de duur van uw herstelperiode, uw lichaamsgewicht en de gewenste resultaten. Uw geschiedenis als atleet, dat wil zeggen hoe lang u actief traint, wat voor soort trainingen u precies doet, de intensiteit ervan, enz., zijn belangrijk bij het bepalen van uw dagelijkse dosis Andarine S-4.

Wij bij Ultimate SARM raden aan dat als u nieuw bent in de sport en nog niet eerder actief heeft gesport, of het gevoel heeft dat uw trainingen niet voldoende hoog zijn, u met een lagere startdosis Andarine S -4 begint. Zodra uw lichaam zich heeft aangepast aan de nieuwe voorbereiding, begint u geleidelijk uw dosis Andarine S4 te verhogen, terwijl u de intensiteit van uw trainingen verhoogt. Overschrijd de aangegeven maximale veilige dosis niet (die voor Andarine S4 33 mg of 3 capsules per dag is).

Plasmahalfwaardetijd van Andarine S-4

Plasmahalfwaardetijd is een term die wordt gebruikt om te verwijzen naar de retentietijd van een stof in het lichaam, waarna deze doorgaans via de urine wordt uitgescheiden. De plasmahalfwaardetijd is een belangrijke factor bij het bepalen van de frequentie van inname van een stof.

De plasmahalfwaardetijd van Andarine S-4 is ongeveer 5-6 uur. Daarom moet de dagelijkse dosis op trainingsdagen in verschillende doses worden verdeeld om de werking gedurende de dag te garanderen.

Op trainingsdagen mag de dagelijkse dosis niet in één keer worden ingenomen.

De cyclus met Andarine S-4

Cardarine is een SARM-supplement geschikt voor zowel mannen als vrouwen. Mannen kunnen Cardarine maximaal 8 weken (ongeveer 2 maanden) fietsen.

Bijzonderheden bij het gebruik van Andarine S4

Andarine S4 Dosering en toediening

Andarine S4 is een van de SARM-supplementen met een korte plasmahalfwaardetijd van ongeveer 5-6 uur. Om deze reden moet de dagelijkse dosis op trainingsdagen in verschillende doses worden verdeeld om de werking gedurende de dag te garanderen.

Wekelijks moet Andarine S4 gedurende 5 opeenvolgende dagen worden ingenomen en vervolgens gedurende 2 opeenvolgende dagen worden gestopt.

Dit wordt gedaan om het risico op bijwerkingen te minimaliseren.

Voorbeeld van een wekelijks innameschema: neem Andarine S-4 van maandag tot en met vrijdag. Rust op zaterdag en zondag en herhaal elke week.

Veilige consumptie

Om een ​​veilige inname te garanderen, dient u bij het gebruik van Andarina S4 de volgende indicaties en contra-indicaties te volgen:

Gebruik Andarine S4 niet langer dan 8 weken (ongeveer 2 maanden)

Respecteer de doses aangegeven op het etiket

Wanneer u Andarine S4 of een ander SARM-supplement gebruikt, is het essentieel dat u absoluut gezond bent en geen comorbiditeiten heeft

Wanneer u Andarine S-4 gebruikt, moet u voorzichtig zijn met alcoholgebruik. Voor maximale veiligheid is het raadzaam het alcoholgebruik tot een minimum te beperken

De Andarine S-4 is vooral geschikt voor gebruik door sporters met een goede lichamelijke gezondheid.

Nieuwsgierige weetjes over de Andarine S4

Andarine S4 is een SARM-supplement dat veel wordt gebruikt onder bodybuilders. Het wordt gekenmerkt doordat het een selectieve androgeenmodulator is. Door zijn selectieve werking heeft het alleen effect op receptoren in spieren en botten.

Andarine S-4 is populair omdat het een veilig alternatief is voor anabole steroïden, omdat het de effectiviteit heeft van anabolica, terwijl het tegelijkertijd een hoog veiligheidsprofiel heeft en niet leidt tot het optreden van bijwerkingen zoals gynaecomastie, testiculaire atrofie, enz. (typisch voor steroïden). Dit supplement is geschikt voor gebruik door zowel mannen als vrouwen.

Met de Andarina S4 kunt u de resultaten van uw training verbeteren. En we weten allemaal dat hoe intenser en kwalitatiefer de training is, hoe beter de resultaten zullen zijn. Het opvallende effect van de Andarine S4 komt door de dubbele actie.

Interessante feiten over Andarine S4

Andarina S4 is een SARM-supplement dat veel wordt gebruikt onder bodybuilders. Het wordt gekenmerkt doordat het een selectieve androgeenmodulator is. Vanwege zijn selectieve werking heeft het alleen effect op receptoren in spieren en botten.

Andarine S-4 is populair als veilig alternatief voor anabole steroïden omdat het de effectiviteit heeft van anabolica, terwijl het tegelijkertijd een hoog veiligheidsprofiel heeft en geen bijwerkingen veroorzaakt zoals gynaecomastie, testiculaire atrofie, enz. (typisch voor steroïden). Dit supplement is geschikt voor gebruik door zowel mannen als vrouwen.

Met Andarine S4 kunt u de resultaten van oefeningen verbeteren. En we weten allemaal dat hoe intenser en kwalitatiefer de training is, hoe beter de resultaten zullen zijn. Het opvallende effect van Andarine S4 komt door de dubbele werking. Hoewel het bijdraagt ​​aan het verminderen van het niveau van onderhuids vet, vergemakkelijkt het de accumulatie van spiermassa door de spiergroei te stimuleren.

Hoe kan ik Andarine S-4 kopen?

Andarine S4 van Ultimate SARM. Wij zijn een geaccrediteerd bedrijf, onze producten zijn voorzien van een GMP-certificaat, waardoor de herkomst, zuiverheid en kwaliteit van de door ons gebruikte grondstoffen gegarandeerd is.

U kunt Andarine S-4 kopen tegen de beste prijs en met de hoogste kwaliteit.

Samengevat

Andarina S4 is een veelgebruikt SARMs supplement en een zeer geprefereerd product onder bodybuilders omdat het een veilig alternatief voor steroïden lijkt te zijn. Andarine S-4 wordt vanwege de gelijkenis van de effecten vergeleken met anabolica, maar veroorzaakt geen ernstige bijwerkingen.

De resultaten die worden bereikt door het nemen van deze SARM duren niet lang en de gewonnen spiermassa blijft lang behouden.

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.